Podcast

Laatulöpinät Podcast: Laatu sisällöntuotannossa

Podcastimme palaavat syyskauteen uusin jaksoin! Kauden avaava Laatulöpinöiden 19:sta jakso käsittelee sisällöntuotantoa, sosiaalista mediaa ja tietysti niihin liittyen laatua.

Voittaako sisällöissä aina laatu? Millainen sisältö on tehokkainta? Entä miten toimii sisällöntuotanto asiantuntijaorganisaatiossa? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan tämänkertaisessa podcastissa, jossa vieraana on Arterin toinen markkinointisuunnittelija ja Laatulöpinät-podcastin tuottaja Noora Lehtinen. Noora on työskennellyt Arterin markkinoinnissa vuodesta 2018 mm. viestinnän, erimuotoisten sisältöjen ja digitaalisen markkinoinnin parissa.

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa! 

Kuuntele podcast:

Podcast-jakson 6 väittämää:

  1. Organisaatioiden kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti kaikkia uusia sosiaalisen median kanavia, kuten TikTok, löytääkseen itselleen parhaiten toimivat kanavat.
  2. Sisällöntuotannossa määrä ja säännöllisyys ovat laatua tärkeämpiä tekijöitä katselukertojen, tykkäyksen ja muiden vastaavien keräämiseksi.
  3. Teksti on videota tehokkaampi tapa viestiä, sillä katsoja voi silmäillä tekstin ja lukea itseään kiinnostavat kohdat huomattavasti helpommin. Lisäksi tekstistä voi hakea avainsanoja.
  4. Podcasteja kuuntelee lähinnä vanhempi väestö. Nuorempien kohderyhmien tavoittamiseen tarvitaan aivan muunlaista sisältöä.
  5. Sisällöntuotanto asiantuntijaorganisaatiossa on kuin tervassa juoksemista, koska asiantuntijoita on äärimmäisen vaikea motivoida tuottamaan tekstiä.
  6. Henkilöbrändin rakentaminen vaatii suunnittelua, tavoitteita ja laskelmointia. Siksi henkilöbrändit ovat aina teennäisiä.
Laatulöpinät Podcast on Arterin podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimii asiantuntijapalveluiden päällikkö Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien. Heräsikö aiheesta kysymyksiä tai kommentteja? Voit olla yhteydessä Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi.

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit