Podcast

Laatulöpinät Podcast: Laatu sisällöntuotannossa

Podcastimme palaavat syyskauteen uusin jaksoin! Kauden avaava Laatulöpinöiden 19:sta jakso käsittelee sisällöntuotantoa, sosiaalista mediaa ja tietysti niihin liittyen laatua.

Voittaako sisällöissä aina laatu? Millainen sisältö on tehokkainta? Entä miten toimii sisällöntuotanto asiantuntijaorganisaatiossa? Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan tämänkertaisessa podcastissa, jossa vieraana on Arterin toinen markkinointisuunnittelija ja Laatulöpinät-podcastin tuottaja Noora Lehtinen. Noora työskenteli Arterin markkinoinnissa 2018-2022 mm. viestinnän, erimuotoisten sisältöjen ja digitaalisen markkinoinnin parissa.

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa! 

Kuuntele podcast:

Podcast-jakson 6 väittämää:

  1. Organisaatioiden kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti kaikkia uusia sosiaalisen median kanavia, kuten TikTok, löytääkseen itselleen parhaiten toimivat kanavat.
  2. Sisällöntuotannossa määrä ja säännöllisyys ovat laatua tärkeämpiä tekijöitä katselukertojen, tykkäyksen ja muiden vastaavien keräämiseksi.
  3. Teksti on videota tehokkaampi tapa viestiä, sillä katsoja voi silmäillä tekstin ja lukea itseään kiinnostavat kohdat huomattavasti helpommin. Lisäksi tekstistä voi hakea avainsanoja.
  4. Podcasteja kuuntelee lähinnä vanhempi väestö. Nuorempien kohderyhmien tavoittamiseen tarvitaan aivan muunlaista sisältöä.
  5. Sisällöntuotanto asiantuntijaorganisaatiossa on kuin tervassa juoksemista, koska asiantuntijoita on äärimmäisen vaikea motivoida tuottamaan tekstiä.
  6. Henkilöbrändin rakentaminen vaatii suunnittelua, tavoitteita ja laskelmointia. Siksi henkilöbrändit ovat aina teennäisiä.
Laatulöpinät Podcast on Arterin podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimi Arterin asiantuntijapalveluiden päällikkönä toiminut Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Liittyvät materiaalit