Podcast

MOFcast: IMS-ohjelmiston mobiiliraportointi

IMS-ohjelmistoon voi nyt tallentaa tietoja mobiililaitteella

Arter IMS Mobile (entiseltä nimeltään MOF eli Mobile Forms) on mobiilisovellus, jonka avulla käytät IMS-raporttiosion tiettyjä ominaisuuksia mobiililaitteella. Sovellus mahdollistaa ensimmäisen vaiheen mobiiliraportoinnin IMS-ohjelmistoon esimerkiksi puhelimen tai tablettitietokoneen avulla.

Näin otat IMS Mobilen käyttöösi

Seuraavista kuvista näet, miten IMS Mobile -sovellusta käytetään. Sovellus asennetaan laitteesi sovelluskaupasta ja yhteys IMS-ohjelmistoon luodaan QR-koodin avulla.

Tämän jälkeen voit tallentaa tietoa IMS-ohjelmistoon mobiilisti, jopa ilman verkkoyhteyttä. Voit sovelluksen avulla lähettää IMS-ohjelmistoon myös kuvia tai tiedostoja. IMS Mobilen kautta täytettyjä tietoja voi myös selailla mobiililaitteella.

Mihin IMS Mobile sopii?

IMS Mobile on kätevä mobiiliraportointityökalu erityisesti silloin, kun tietokonetta ei ole käytössä. Tietoja voi tallentaa laitteella myös luonnostilaan myöhäisempää lähetystä varten, jos verkkoyhteyttä tilapäisesti ei ole. Sovelluksen avulla voit tallentaa erilaisia palautteita, kuten reklamaatioita, turvallisuushavaintoja, poikkeamia tai aloitteita.

IMS Mobilella syötetty tieto tallentuu IMS-ohjelmiston Raportit-osioon

Miten sovellusta sitten käytetään? Käyttäjä tallentaa IMS-ohjelmistoon ennalta luodun raporttipohjan ensimmäisen vaiheen tiedot. Loput raporttipohjan vaiheet päivitetään tietokoneella IMS-ohjelmistoon. Kun kaikki vaiheet on täytetty, raportti hyväksytään.

Täytettyjä tietoja voidaan hakea erilaisten kyselyjen avulla. Kyselyjen vastauksista voi edelleen rakentaa mittareita. Näin koko ketju saadaan talteen palautteen antajalta tietolähteiden kautta aina mittariksi saakka!

MOF | IMS-ohjelmiston mobiiliraportointi
MOF | IMS-ohjelmiston mobiiliraportointi

 

Kuuntele myös aiheen podcast:

Kiinnostuitko?

Olisiko mobiiliappi teille hyödyllinen? Minun tehtäväni on löytää tapoja, joilla voimme tukea asiakkaitamme toimintajärjestelmätyössä.

Tutustu aiempiin blogiteksteihini IMS-ohjelmistosta ja ota yhteyttä, jos voin olla avuksi: liisamari.seppala@arter.fi

Puhujat

Liisamari Seppälä toimii Arterilla asiakasvastaavana. Hänen tehtävänään on löytää tapoja, joilla voimme parhaiten tukea asiakkaitamme ARC- ja IMS-ohjelmistojen käytössä. Liisamari kontaktoi aktiivisesti ohjelmistojen käyttäjiä ja sopii kokonaisuuksien edistämisestä yhdessä Arterin asiantuntijoiden kanssa. Olethan yhteydessä Liisamariin, jos mikä tahansa asia mietityttää ohjelmistojen käytön suhteen – etsitään yhdessä ratkaisu.

Liittyvät materiaalit