Pikaopas

Sisäisen auditoinnin perusteet -pikaopas

Miten sisäistä auditointia tehdään? Miksi sitä kannattaa tehdä? Onko olemassa valmista sisäisen auditoinnin mallia? Millaisia asioita auditoinnissa on syytä ottaa huomioon? Miten hyödyntää mittareita, dataa ja faktaa auditoinneissa? Entä auditointien raportointi ja riskitekijät? Muun muassa näihin asioihin löydät pikaoppaastamme vastaukset.

Sisäisen auditoinnin perusteet -pikaopas on koottu Arterin perustajien, auditointi- ja laatugurujen Ossi Ritolan ja Jussi Moision, Arterille kirjoittamien aineistojen pohjalta.

Ossi Ritolalla on vuosien kokemus teollisuudesta ja elinkeinoelämästä kouluttajana, asiantuntijana ja arvioijana. Hän toimii Arterin toimitusjohtajana ja aiemmin hän on toiminut muun muassa Suomen, Euroopan ja Puolustusvoimien laatupalkinnon arvioijana.

Jussi Moisio toimi Arterin vanhenpana konsulttina sekä kouluttajana. Jussilta löytyy useamman vuoden kokemus SFS-Sertifiointi Oy:n pääarvioijana. Jussilla on myös muutaman sadan suuren / keskisuuren yrityksen toimintamallien arviointikokemus.

Lataa alla olevan lomakkeen avulla itsellesi Sisäisen auditoinnin perusteet -pikaopas. Pikaopas sopii sisäisen auditoijan uran alkuvaiheessa oleville sekä henkilöille, jotka kaipaavat ajatuksia sisäisen auditoinnin kehittämiseksi.

👉 Tutustu myös Sisäisen auditoinnin kehittäminen -pikaoppaaseemme tästä. 

Lomakkeen täyttämällä saat itsellesi Sisäisen auditoinnin perusteet -pikaoppaan

* merkityt kohdat ovat pakollisia