19.12. Online: Mitä pitäisi tietää kyberturvallisuudesta?

Jaa myös muille

Uusi koulutus!

Koulutus: Mitä pitäisi tietää kyberturvallisuudesta? *online*

Missä? Online

Milloin? 19.12.2018 kello 8:45-13:00

Nykymaailma toimii pitkälti digitaalisten palveluiden ja tiedon varassa. Kyberturvallisuus on osa-alue, jolla pyritään varautumaan ja ehkäisemään erilaisia näiden palveluiden uhkia. Varautumisen tason tulisi vastata organisaatiosi toimintaympäristön ja liiketoiminnan tarpeita. Tähän liittyvien osakomponenttien pitää olla keskenään tasapainossa, koska sekä yli- että alivarautuminen tulevat molemmat kalliiksi.

Kyberturvallisuus on osa riskienhallintaa sekä tärkeiden palapelin osien ja toimintatapojen yhteen liittämistä. Johtaminen, fyysinen turvallisuus, tekniset ratkaisut ja ihmisten toimintatavat luovat kokonaisuuden, joka toimii liiketoiminnan toteuttamisen ja tulevaisuuden kehityksen tukena.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on:

  • tutustua kyberturvallisuuteen liittyviin peruskäsitteisiin,
  • selvittää kyberturvallisuuden perus osa-alueet,
  • opastaa ja antaa vinkkejä, mistä lähteä liikkeelle kyberturvallisuuden kanssa.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka

  • tarvitsevat perustietoa kyberturvallisuuden kokonaisuudesta,
  • haluavat yhdistää jatkuvuuden ja riskienhallinnan tukemaan liiketoimintaa,
  • vastaavat palvelu- ja prosessiketjujen keskeytyksettömästä toiminnasta ja kehityksestä osana jatkuvuudenhallintaa.

Koulutuksen toteutustapa

Koulutus on etäkoulutus, jonka kouluttaja pitää livenä. Koulutukseen osallistutaan netin kautta. Tarvitset vain toimivan internetyhteyden. Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautuneille noin viikkoa ennen koulutuspäivää.

Kouluttaja

Kouluttajana on Jari Saali.  Jarilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Hinta

Koulutuksen hinta on 350 € + alv. 24 %.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Kysy lisää

Lisätietoja koulutuksesta antaa QF koulutuspäällikkö puh. 045 173 8212.

Jos koulutukseen ei tule riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Tietoa kouluttajasta: Jussi Moisio

        Jussi Moisio 1 Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi on menestyksellisesti […] Lue koko teksti

Arter Oy - muutosta laadun ehdoilla!