Palvelumme

Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään liiketoimintaa laadusta tinkimättä.

Ohjelmistopalvelut

Ohjelmistomme on kehitetty asiakasyritystemme avuksi tukemaan jokapäiväistä liiketoimintaa. IMS- ja ARC-ohjelmistoja pystytään soveltamaan käyttötarkoituksesta riippuen. Ohjelmistomme ovat SaaS-palveluita (IMS asennettavissa myös organisaation omalle palvelimelle).

IMS-ohjelmisto

Toimintajärjestelmä on ammattimaisen toiminnan lähtökohta. IMS-ohjelmiston avulla ylläpidätte laatustandardien mukaista liiketoimintaa.

ARC-ohjelmisto

ARC-ohjelmisto sopii työkaluksi muutosjohtamiseen niin kokonaisarkkitehtuurityössä, kuin vaikka palvelumuotoilun tukena.

Kokonaisratkaisut

Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme kokonaisratkaisua. Palvelupaketteihin kuuluvat ohjelmiston lisäksi käyttöharjoitukset sekä asiantunteva koulutus. Luodaan yhdessä organisaatiollenne kannattavampia toimintamalleja.

Koulutuspalvelut

Qualitas Fennica-koulutuspalvelut

Useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien kokemuksella annamme sinulle eväät nostaa ammattitaitosi uudelle tasolle. Qualitas Fennican koulutuksiin olet tervetullut alasta tai työtehtävästä riippumatta - ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Ohjelmistokoulutuspalvelut

Arterilta saat parhaat kouluttajat Arterin ohjelmistojen tehokkaampaan hyödyntämiseen! Hanki koulutus teidän organisaationne spesifeihin tarpeisiin tai tule avoimeen koulutukseen oppimaan yhdessä muiden ohjelmiston käyttäjien kanssa.
Organisaatiokohtaiset koulutukset

Organisaatiokohtaiset koulutukset on suunniteltu ja räätälöity juuri teille. Koulutus toteutetaan tällöin organisaationne tarpeet ja erityistoiveet huomioiden.

Avoimet koulutukset

Erikoisosaamistamme ovat prosessijohtaminen, mittaaminen, auditoijien kouluttaminen, laatujärjestelmät, ympäristöjärjestelmät, turvallisuusjärjestelmät ja Lean.

Organisaatiokohtaiset koulutukset

Valmiiksi mietityt kokonaisuudet ohjaavat tehokkampaan ohjelmiston käyttöön. Voit myös tilata koulutuksen, jossa käydään läpi valittua osiota.

Avoimet koulutukset

Opi lisää IMS- tai ARC-ohjelmistostasi. Koulutuksissa käydään läpi ohjelmiston ominaisuuksia, parhaita käytäntöjä ja  päivitysten tuomia muutoksia.

Haluaisitko lisätietoja?