Arter riskienhallintamoduuli -prototyyppi

Tältä sivulta löydät lisätietoa ARC- ja IMS-ohjelmistojemme tulevan riskienhallintamoduulin prototyypistä ja mahdollisuudesta olla asiakkaana mukana tulevan moduulin kehityksessä.

Moduulien avulla lisää työkaluja laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin työkalupakkiin

Kehitämme Arterilla ohjelmistojamme modulaariseen suuntaan. Moduulit täydentävät päätuotteitamme, ARC- ja IMS-ohjelmistoja, ja niistä on mahdollista koostaa juuri omalle organisaatiolle sopiva kokonaisuus. Moduulien avulla organisaationne voi rikastaa kokonaiskuvaa, kun asiat nähdään yhdessä paikassa.

Riskienhallinta on juuri nyt ajankohtaista. Monissa tuoreissa lakisääteisissä vaatimuksissa, kuten tietosuojassa ja tiedonhallintalaissa, riskinäkökulma tai jopa riskilähtöisyys ovat olleet mukana. Myös ajankohtaiset ilmiöt ohjaavat jatkuvuuden suunnitteluun ja riskien tarkasteluun.

Tuotekehityksen tulevaisuuden suunnitelmia – Tutustu tulevaan riskienhallintamoduuliin

Katso webinaaritallenne, jossa tutustut tarkemmin IMS- ja ARC-ohjelmistojemme uuden riskienhallintamoduulin prototyyppiin tuoteomistaja Ari Laitisen johdolla.

Asiakaskehittäminen osana tuotekehitystä

Tuleva moduuli kehitetään yhteistyössä riskienhallintatyökalua tarvitsevien asiakkaidemme kanssa. Olemalla mukana, pääset vaikuttamaan moduulin toiminnallisuuksiin ja niiden prioriteetteihin sekä testaamaan niiden toimivuutta ennen käyttöönottoa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakasvastaava Liisamari Seppälään.

Tutustu lisää IMS- ja ARC-ohjelmistojemme riskienhallintamoduulin prototyyppiin:

Riskienhallinta osaksi kokonaiskuvaa

Uusi moduuli sitoo riskienhallinnan osaksi isompaa kokonaisuutta, kuten laadunhallintaa ja kokonaisarkkitehtuuria.

Riskien tarkastelu osana strategiaa

Riskien tarkastelu osana kokonaiskuvaa tuo esiin myös niiden suhteen strategiaan ja tavoitteisiin, mikä on osa modernia riskienhallintaa.

Osioiden yhteydet esiin elementtien avulla

Haluamme kehittää moduulia siihen suuntaan, että luoduista riskeistä tulee moduulin avulla suoraan ARC-ohjelmiston elementtejä, jolloin niiden yhteydet muihin osioihin ovat helposti näkyvissä.

Uusia mahdollisuuksia riskienhallintaan

Riskimoduulissa on tarkoitus huomioida uudella tavalla esimerkiksi riskien käsittelyfoorumit ja käyttöoikeudet, tavoitetason asettaminen, suodatustoiminnallisuudet sekä etusivun valikoitavissa oleva dashboard-näkymä.

Haluatko lisätietoja riskienhallintamoduulista?

Mikäli riskienhallintamoduuliin liittyen herää kysyttävää, tai olette kiinnostuneita olemaan mukana kehittämisessä, voitte olla suoraan yhteydessä asiakasvastaavaamme Liisamari Seppälään.