Tule mukaan IMS-lukukuittauksen kehitysryhmään

Hyödynnättekö organisaatiossanne IMS-lukukuittausta? Voisiko ominaisuus mielestänne olla toiminnallisuuksiltaan vieläkin parempi? Mitä jos esimerkiksi lukukuitanneista saisi raportin yhteenvetona, tai voisitte lisätä lukukuittaukseen lyhyen viestin? Tule mukaan kehitysryhmään ja pääset vaikuttamaan IMS-lukukuittauksen kehitettäviin toiminnallisuuksiin!​​​​

Toteutamme IMS-ohjelmiston kehitystyötä yhdessä asiakkaidemme kanssa Special Interest tai Software Improvement Group -toimintamallilla (SIG)

Kehitysryhmien tavoitteena on löytää oleelliset ja asiakkaille lisäarvoa tuottavat toiminnallisuudet, jotka soveltuvat ARTER®-tuoteperheen tiekartalle. Ensimmäiset kokemukset kehitysryhmistä ovat osoittautuneet hyvin toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Tällä hetkellä olemme kehittämässä muun muassa dokumenttien jakamista organisaation ulkopuolisille sidosryhmille. Olemme myös saaneet toiveita lukukuittausominaisuuden kehittämiseen, johon kartoitammekin nyt ominaisuuden kehittämisestä kiinnostuneita asiakkaita mukaan seuraavaan kehitysryhmään.

IMS-lukukuittaus on perehdyttämisen ja jalkauttamisen työkalu

Laadunhallintaan liittyy olennaisena osana erilaisten dokumenttien hallinta. Dokumentaation tulee olla ajan tasalla ja oikeiden henkilöiden saatavilla. IMS-ohjelmistolla hallinnoidaan dokumenttien katselu, muokkaus, tarkastus ja hyväksyminen.

IMS-lukukuittauksen avulla saadaan aikaan kuva siitä, kuinka moni organisaatiossa on tutustunut kyseessä olevaan materiaaliin. Jatkokehitystarve syntyy esimerkiksi, kun halutaan myös seurata, keneltä lukukuittaus on pyydetty ja ketkä pyyntöön ovat reagoineet.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan aiheesta lisää, voit olla yhteydessä asiakasvastaavaamme Liisamari Seppälään.

Odotamme innolla uuden kehitysryhmän käynnistämistä syksyn aikana!

Oletko kiinnostunut liittymään IMS-lukukuittauksen kehitysryhmään?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!