QF-koulutukset

Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutus on kevyt startti kokonaisarkkitehtuurin maailmaan. Verkkokoulutuksessa tutustut tähän organisaation kokonaisuuden mallintamisen menetelmään, jonka avulla voidaan hallita kokonaiskuvaa ja helpottaa tietoperusteista päätöksentekoa.

Kurssin avulla osaaminen kehittyy videoiden, tekstien, pienten pohdiskelutehtävien ja havainnollistavien esimerkkien avulla. Pääset myös näkemään kuinka kokonaisarkkitehtuurikuvauksia tehdään käytännössä ARC-ohjelmistolla. Jokaisen kurssiosion lopussa varmistetaan vielä kertaavan tehtävän avulla, että olet omaksunut osion keskeisimmät asiat.

 Verkkokurssin aikana käymme läpi:

  • Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt ja käyttötarkoitukset
  • Eri arkkitehtuurinäkökulmat ja tasot
  • Miten kokonaisarkkitehtuuria voi kuvata
  • Kokonaisarkkitehtuurityössä hyödynnettävät viitekehykset

Oppimismenetelmät

Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä koulutuksen myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.

 

 

Kenelle?

  • Koulutus sopii kaikille toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia kokonaisarkkitehtuurin perusteet.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150€ + alv. Voit myös tilata verkkokurssin edullisemmin vaikka koko tiimillenne kerralla.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin. Isompien ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Sammeli on Arterin liiketoimintakonsultti, joka on erityisesti mukana auttamassa organisaatioita palveluiden kehittämisessä ja kuvaamisessa. Sammeli taitaa myös Leanin salat ja auttaa organisaatioita sekä ARCin että IMSin onnistuneissa käyttöönotoissa.  Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, joka on tehnyt töitä markkinoinnin sekä digipalveluiden parissa niin suurissa kansainvälisissä kuin pienemmissä kotimaisissa yrityksissä. Liiketoimintakonsultilta vaaditaan Sammelin mielestä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen voidaan yhdessä etsiä sopivat toimintatavat ja ratkaisut.

Tilaa oma verkkokoulutus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi!

Kysy lisää


Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.