QF-koulutukset

Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutus on kevyt startti kokonaisarkkitehtuurin maailmaan. Verkkokoulutuksessa tutustut tähän organisaation kokonaisuuden mallintamisen menetelmään, jonka avulla voidaan hallita kokonaiskuvaa ja helpottaa tietoperusteista päätöksentekoa.

Kurssin avulla osaaminen kehittyy videoiden, tekstien, pienten pohdiskelutehtävien ja havainnollistavien esimerkkien avulla. Pääset myös näkemään kuinka kokonaisarkkitehtuurikuvauksia tehdään käytännössä ARC-ohjelmistolla. Jokaisen kurssiosion lopussa varmistetaan vielä kertaavan tehtävän avulla, että olet omaksunut osion keskeisimmät asiat.

 Verkkokurssin aikana käymme läpi:

  • Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt ja käyttötarkoitukset
  • Eri arkkitehtuurinäkökulmat ja tasot
  • Miten kokonaisarkkitehtuuria voi kuvata
  • Kokonaisarkkitehtuurityössä hyödynnettävät viitekehykset

Oppimismenetelmät

Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä koulutuksen myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.

 

 

Kenelle?

  • Koulutus sopii kaikille toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia kokonaisarkkitehtuurin perusteet.

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150€ + alv. Voit myös tilata verkkokurssin edullisemmin vaikka koko tiimillenne kerralla.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin. Isompien ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Opettajat

Tilaa oma verkkokoulutus

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Kokonaisarkkitehtuurin perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi!

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.