Webinaari

Laadunhallinnan tulevaisuus

Ilmoittaudu webinaariin

Arterin Qualitas Fennican 25-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestämme Laatu 2023 -seminaarin Espoossa 28.9.2023. Tapahtuman teemana on laatu, vastuullisuus, jatkuvuus ja kestävä kehitys.

Tässä webinaarissa summaamme yhteen seminaarissa läpikäydyt teemat ja mielenkiintoisimmat puheenvuorot.

Mikäli Laatu 2023 -seminaari jää sinulta väliin, ilmoittaudu webinaariin alta, niin et jää paitsi seminaarin tärkeimmistä oivalluksista. 

Varmista paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla.

Ilmoittaudu

TI 10.10.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Laadunhallinnan tulevaisuus

Online Ilmainen

Puhujat

KM Elina Mäkinen on liiketoiminnan kehittämisen ja laadun asiantuntija, jolla on laaja tietämys ja erilaisten prosessi-, laatu-, arviointi-, riskienhallinta- ja tiedonhallinta työkaluista ja toimintamalleista. Sertifikaatteja löytyy sekä henkilö- että organisaatiohistoriasta lukuisia. Ekosysteemien mallintaminen ja jatkuvuudesta huolehtiminen vastuullisesti ovat aiheita, joista Elina on ollut viime vuosina erityisen kiinnostunut. Käytännön kokemusta kokonaisvaltaiseen toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen on kertynyt sekä konsulttina että nykyisin Arterin johtoryhmän jäsenenä ja konsultti- ja asiantuntijatiimin vetäjänä.

Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!