Webinaaritallenne

Laatukulttuurin kehittäminen ja auditointi – Hyödynnä auditoijien osaaminen laatukulttuurinne tilanteen ja kehittämistarpeiden tutkimisessa

Katso tallenne

Suomessa organisaatioilla on lähemmäs 5000 laadunhallintasertifikaattia, mutta siitä huolimatta voimme kysyä:

  • Onko suomalainen laatu ja laadunkehittäminen huippuvedossa?
  • Onko henkilöstö tyytyväinen työpaikkojensa työilmapiiriin, oman työnsä kehittämismahdollisuuksiin ja kykyynsä saada tehdä ja saada aikaan asiakkaita ilahduttavia tuloksia?

ISO-standardit suorastaan ”huutavat” jatkuvaa parantamista, mutta eivät kuitenkaan kovin laajasti konkretisoi miten, millä asenteilla, millaisella johtamisella, millaisella yhteistyöllä ja millä taidoilla ja kyvykkyyksillä jatkuva parantaminen olisi suorastaan päivittäistä ja ennen kaikkea ennakoivaa. Hae webinaarista ajatuksia ja ideoita jatkuvan parantamisen kehittämiseen arviointiin.

Millainen on tuloksekasta toimintaa tukevan laatukulttuurin olemus?

Webinaarissa tuomme esille tuloksekasta toimintaa tukevan laatukulttuurin olemusta ja ominaisuuksia, sekä miten sisäisiä auditoijia voidaan hyödyntää lähtötilanteen tutkimiseen ja jatkossa edistymisen seurantaan.

Vanhempi konsultti ja kouluttaja Jussi Moisio käy läpi alustuksen laatukulttuurin ominaisuuksista ja menestystekijöistä, sekä ylimmän johdon, keskijohdon ja lähiesihenkilöiden roolista ja toimintamalleista hyvässä laatu- ja jatkuvan parantamisen kulttuurissa. Lisäksi saat osallistujana konkreettisia aihioita sisäisiin auditointeihin: mitä kysyä ja mitä varmistaa eri organisaatiotasoilla kulttuurin tilanteesta?

Webinaari sopii kaikille laatukulttuurista kiinnostuneille, erityisesti organisaation johdolle, esihenkilöille, henkilöstöhallinnolle, sisäisille auditoijille, prosessien omistajille ja kehittäjille.

Webinaarissa:

  • Tuomme esiin tuloksekasta toimintaa tukevan laatukulttuurin olemusta ja ominaisuuksia, sekä auditoijien roolia lähtötilanteen ja edistymisen kartoituksessa.
  • Kuulet ylimmän johdon, keskijohdon sekä lähiesihenkilöiden roolista ja toimintamalleista hyvässä laatu- ja jatkuvan parantamisen kulttuurissa.
  • Saat konkreettisia ideoita sisäisiin auditointeihin: mitä kysyä ja mitä varmistaa eri organisaatiotasoilla kulttuurin tilanteesta?

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja ja toimii myös Inspecta Oy:n pääarvioijana. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.