Webinaari

Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Ilmoittaudu webinaariin

Muutos – mörkö vai mahdollisuus? Kantaako, ja kuinka pitkälle muutoksenhallinnassa 3K:ta: Ketteryys, Kauaskatseisuus ja Kekseliäisyys? Mitkä ovat muutoksenhallinnan tukitoiminnot, eli kuinka syntyy organisaation näköinen muutoksenhallinnan kokonaisuus?

Muutos vaatii ajattelun ja tekemisen muutosta kaikilta muutoksen piirissä olevilta sidosryhmiltä. Kuinka hyvin ja miten pystymme hallitsemaan tätä kokonaisuutta?

Webinaarissa Jari Saali pohtii ja avaa elementtejä, joiden avulla voit parantaa muutoksenhallintaa omassa organisaatiossasi ja käy läpi, mitä tulee ottaa huomioon muutoksenhallinnan kehitystyössä, sekä miten tunnistaa toimintatapoja ja työkaluja, joiden avulla saadaan muutos sekä tapahtumaan että pysymään hallinnassa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa muutosjohtamista, muutosviestintää ja muutokseen sitoutumista.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mistä elementeistä muutoshallinta koostuu?
  • Ajatuksia, kuinka voit parantaa oman organisaation muutoshallintakulttuuria.

Ilmoittaudu

TI 02.11.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Online Ilmainen

Puhujat

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!