Webinaaritallenne

Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Katso tallenne

Muutos – mörkö vai mahdollisuus? Kantaako, ja kuinka pitkälle muutoksenhallinnassa 3K:ta: Ketteryys, Kauaskatseisuus ja Kekseliäisyys? Mitkä ovat muutoksenhallinnan tukitoiminnot, eli kuinka syntyy organisaation näköinen muutoksenhallinnan kokonaisuus?

Muutos vaatii ajattelun ja tekemisen muutosta kaikilta sen piirissä olevilta sidosryhmiltä. Kuinka hyvin ja miten pystymme hallitsemaan tätä kokonaisuutta?

Webinaarissa Jari Saali pohtii ja avaa elementtejä, joiden avulla voit parantaa muutoksenhallintaa omassa organisaatiossasi ja käy läpi, mitä tulee ottaa huomioon muutoksenhallinnan kehitystyössä, sekä miten tunnistaa toimintatapoja ja työkaluja, joiden avulla saadaan muutos sekä tapahtumaan että pysymään hallinnassa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa muutosjohtamista, muutosviestintää ja muutokseen sitoutumista.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mistä elementeistä muutoshallinta koostuu?
  • Ajatuksia, kuinka voit parantaa oman organisaation muutoshallintakulttuuria.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.