Webinaaritallenne

Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Katso tallenne

Muutos – mörkö vai mahdollisuus? Kantaako, ja kuinka pitkälle muutoksenhallinnassa 3K:ta: Ketteryys, Kauaskatseisuus ja Kekseliäisyys? Mitkä ovat muutoksenhallinnan tukitoiminnot, eli kuinka syntyy organisaation näköinen muutoksenhallinnan kokonaisuus?

Muutos vaatii ajattelun ja tekemisen muutosta kaikilta sen piirissä olevilta sidosryhmiltä. Kuinka hyvin ja miten pystymme hallitsemaan tätä kokonaisuutta?

Webinaarissa Jari Saali pohtii ja avaa elementtejä, joiden avulla voit parantaa muutoksenhallintaa omassa organisaatiossasi ja käy läpi, mitä tulee ottaa huomioon muutoksenhallinnan kehitystyössä, sekä miten tunnistaa toimintatapoja ja työkaluja, joiden avulla saadaan muutos sekä tapahtumaan että pysymään hallinnassa.

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa muutosjohtamista, muutosviestintää ja muutokseen sitoutumista.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Mistä elementeistä muutoshallinta koostuu?
  • Ajatuksia, kuinka voit parantaa oman organisaation muutoshallintakulttuuria.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Kouluttaja Jari Saalilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisessä pörssiyhtiössä mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtajana, pääauditoijana sekä valmistuksen johtoryhmän jäsenenä. Jari on menestyksellisesti johtanut kymmeniä toiminnankehittämisen, riskienhallinnan ja turvallisuuden sekä jatkuvan parantamisen projekteja Suomessa ja ulkomailla.