Webinaaritallenne

Tiedonhallintamalli alkusysäyksenä kokonaisarkkitehtuuriin

Katso tallenne

Vuoden 2020 alussa voimaan astuneen tiedonhallintalain vaatimat tiedonhallintamallit tulisi olla nyt valmiina.

  • Miten organisaationne toteutti projektin?
  • Miten tiedonhallintamalli on dokumentoitu?
  • Miten dokumentoitu tieto on hyödynnettävissä toimintanne kehittämisessä?

Tiedonhallintamallin laatiminen oli varmasti ponnistus jokaiselle sen laatineelle organisaatiolle. Olisi sääli, jos kyseinen projekti jäisi vain byrokraattiseksi harjoitukseksi, jossa kerätyt tiedot jäävät exceleihin Sharepointin tai Teamsin kulmalle. ARC-ohjelmiston tiedonhallintamalli auttaa organisaatiota ottamaan mallin ja sen sisältämän tiedon käyttöön toiminnan kehittämisessä sekä hallitsemaan sen avulla alati tapahtuvaa muutosta.

Tiedonhallintamalli toimii erinomaisena pohjana kokonaisvaltaisen toiminnan kehittämisen aloittamiseen. Mallin saa helposti tuotua ARC-ohjelmistoon, oli tiedon keräämiseen käytetty mitä työkalua tahansa. Tässä webinaarissa käymme läpi miten tiedonhallintamalli on muutettavissa toimivaksi kokonaisarkkitehtuurin pohjaksi ja miten excel-muotoon kerätty tieto on helposti siirrettävissä ARC-ohjelmistoon.

Webinaari soveltuu myös ei-julkisorganisaatioille, jotka kokevat tarvitsevansa tehostamista tietoarkkitehtuurinsa kehittämiseen, sillä monet tiedonhallintamallin ratkaisuista soveltuvat erinomaisesti myös yksityispuolen ongelmien ratkaisemiseen. Webinaari on tarkoitettu kaikille tiedonhallinnan kehittämisestä kiinnostuneille, sekä organisaatioille jotka haluavat päästä hyödyntämään tiedonhallintamalliin kerättyjä tietoja toimintansa kehittämisessä.

Webinaarissa kuulet:

  • Miten tehostaa organisaation tiedonhallintaa.
  • Miten tiedonhallintamalli voidaan muuntaa kokonaisarkkitehtuurin nykytilan pohjaksi.
  • Miten ARC ohjelmisto tukee kokonaisarkkitehtuurin aloittamista.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.