Webinaari Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla

Palvelualoilla, etenkin sosiaali- ja terveyspalveluiden kentällä, on käynnissä murroksen aika. Huonoa palvelua ei enää siedetä ja asiakkaat äänestävät jaloillaan entistä rohkeammin. Toisaalta tämä avaa samaan aikaan mahdollisuuden palveluntarjoajille: asiakkaat oikealla tavalla tavoittavat ja hyvin tuotetut palvelut tulevat kukoistamaan.

Valinnanvapaus tulee muuttamaan sosiaali- ja terveysalan käytäntöjä. Palvelumuotoilun tarjoama asiakasymmärrykseen pohjaava palveluiden kehittäminen on erinomainen tapa uudistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Sote-uudistus tuo organisaatioille haasteita, mutta samalla avaa monia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat ja uskaltavat kuunnella asiakasta sekä etsiä uusia tapoja toimia.

Miten kehittää palveluita niin, että asiakkaan tarpeisiin vastataan ja odotukset jopa ylitetään sekä pidetään liiketoiminta samaan aikaan kannattavana?

Webinaarissa keskustellaan siitä, mitä on palvelumuotoilu ja miten palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää asiakkaiden saamaa palvelukokemusta. Lisäksi pohditaan palvelumuotoilun etuja ja hyödyntämistä suuren myllerryksen keskellä operoivien sosiaali- ja terveysalan toimijoiden näkökulmasta.

Miksi osallistua?

  • Opit, mitä on palvelumuotoilu, sekä millaisia työkaluja palvelumuotoilussa käytetään
  • Hahmotat, miten palvelumuotoilua voidaan hyödyntää teidän organisaatiossanne

Kenelle?

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa organisaationsa tarjoamien palveluiden kehittäminen.
ILMOITTAUDU WEBINAARIIN:
  • Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla
    26.03.2019, klo 09:00 – 10:00

caret-down caret-up caret-left caret-right

Sammeli Kuisma

Konsultti
Arter

Sammeli on Arterin liiketoimintakonsultti ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on tehnyt töitä markkinoinnin sekä digipalveluiden parissa niin suurissa kansainvälisissä kuin pienemmissä kotimaisissa yrityksissä. Liiketoimintakonsultilta vaaditaan Sammelin mielestä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen voidaan yhdessä etsiä sopivat toimintatavat ja ratkaisut. Sammeli on erityisesti mukana auttamassa asiakkaita palvelumuotoiluprojekteissa, mutta taitaa myös kokonaisarkkitehtuurin perusteet.

Miten osallistut?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!