Dokumenttien ja laadunhallinnan avulla lisää aikaa arvoa tuottavaan työhön

Kokeile ilmaiseksi selainpohjaista IMS-toimintajärjestelmän alustaa. IMS-toimintajärjestelmän avulla laadunhallinta ja toiminnan kehittäminen sujuvoituvat. Ohjelmisto on selainpohjainen ja sen avulla organisaatio voi koota dokumentoinnin yhteen paikkaan.

Luo organisaatiollenne toimintajärjestelmä kotimaisen ohjelmiston sisälle

Yhtenäisellä toimintajärjestelmällä tuotte lisää selkeyttä laadunhallintaan ja sujuvoitatte useamman toimipisteen toimintaa. Koko organisaatiota palveleva selainpohjainen pilvipalvelu on helppokäyttöinen, suomenkielinen ja skaalautuva.

Dokumentaatio ja laadunhallinta

IMS-toimintajärjestelmäalustan avulla tuotte yhteen paikkaan kaikki organisaation prosessit, dokumentit, käsikirjat, mittarit, raportit sekä riskiarvioinnin.

Helpotusta auditointeihin ja toimintamallien todentamiseen

IMSin avulla voit varmistaa standardien mukaisen, laadukkaan, ympäristöystävällisen ja turvallisen toiminnan.

Kohti prosessiomistajuutta ja -johtamista

Jalkauta vastuuta ja hyödynnä toimintajärjestelmän toiminnallisuuksia prosessijohtamisessa.

Kiinnostuitko palvelustamme? Tilaa ilmainen demo alla olevan lomakkeen kautta.

Tilaa demo-tunnukset tällä lomakkeella ja kokeile IMS-ohjelmistoa ilmaiseksi:

Lähettämällä hyväksyn, että antamani henkilötiedot tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

IMS-ohjelmisto

IMS on toimintajärjestelmän alusta laadunhallinnan perustaksi. Koko organisaatiota palveleva selainpohjainen pilvipalvelu on helppokäyttöinen ja skaalautuva. IMSistä löytyvät johdon asettama suunta ja tavoitteet, sekä henkilöstön tarvitsemat ohjeet ja toimintatavat niiden saavuttamiseksi. Ohjelmisto tuo yhteen paikkaan kaikki organisaation prosessit, dokumentit, käsikirjat, mittarit, raportit ja riskiarvioinnin. IMSin avulla voit varmistaa standardien mukaisen, laadukkaan, ympäristöystävällisen ja turvallisen toiminnan.

Lataa Prosessitutkimus 2019 -artikkeli

Me Arterilla rakastamme prosesseja. Tästä syystä halusimme tutkia, mitä mieltä suomalaisissa organisaatioissa yleisesti ollaan prosessijohtamisen vaikuttavuudesta. Lataa itsellesi Prosessitutkimus 2019 -julkaisu, jossa käymme läpi tekemämme prosessitutkimuksen taustat ja jaamme kanssanne kyselytutkimuksen tulokset!