Webinaaritallenne

Tietoarkkitehtuurin kuvaaminen ARC-ohjelmistolla

Katso tallenne

Tiedonhallintamallin vaatimusten myötä asiakkaillemme on tullut tarpeelliseksi kertoa tietovarannoissaan olevista tietoryhmistä. Sama tarve tulee usein vastaan myös yksityispuolen asiakkaidemme kanssa. Tarve kytkeytyy lisäksi organisaation mukaisesti esimerkiksi toiminnan ja tietojärjestelmien kuvauksiin.

Webinaarisarjamme ensimmäisessä osassa 28.9. konsulttimme Toni Vehmaanperä kävi läpi miten tietoryhmiä tunnistetaan ja miten ne muodostuvat. Tässä webinaarissa käymme läpi, miten tietoryhmiä kuvataan ARC-ohjelmistoon ja miten niiden avulla saadaan rikastettua muita kuvattuja malleja osana kokonaisarkkitehtuurin kuvaamista.

Webinaarisarja on tarkoitettu edistyneille ARC-mallia organisaatiossaan laativille, sekä tieto- ja toiminta-arkkitehtuureista vastaaville henkilöille.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Pikainen kertaus: mitä tietoryhmät ovat
  • Miten ARC-ohjelmistossa kuvataan tietoryhmiä
  • Miten organisaatiossa voidaan lähteä liikkeelle tietoryhmien mallintamisessa, ja millaisia eri tapoja on tehdä mallinnusta
  • Miten tietoryhmien kuvaaminen linkittyy muuhun arkkitehtuurikuvaukseen

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.