Vastaa ISO-standardien vaatimuksiin toimintajärjestelmän avulla

Helppokäyttöinen ja suomalainen IMS-ohjelmisto on selainpohjainen toimintajärjestelmän alusta, jonka avulla tuot kaiken työtäohjaavan dokumentaation yhteen paikkaan. IMS-ohjelmiston avulla todennat ISO-standardin mukaisen toiminnan ja varmistat standardin mukaisen dokumentaation toteutumisen sekä ylläpidon. Asiakkaamme ovat todentaneet muun muassa ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 ja ISO 45001 -standardien mukaisen toiminnan IMS-ohjelmiston avulla. Kokeile IMS-ohjelmistoa itse tilaamalla demo - ei sitoutumista!

Tilaa demo-tunnukset tällä lomakkeella ja kokeile IMS-ohjelmistoa ilmaiseksi - kokeilu ei edellytä sitoutumista:

* Merkityt kohdat ovat pakollisia.

Vastaa ISO-standardien vaatimuksiin toimintajärjestelmän avulla - nämä ovat IMS-ohjelmiston osiot:

PROSESSIT - kehitä ja visualisoi organisaation toimintaa

Helppokäyttöinen työkalu auttaa visualisoimaan koko organisaation toiminnan prosesseina. Prosessien kuvaaminen on selkeää, kun yhdenkään prosessikuvauksen ei tarvitse jäädä irralliseksi IMSissä. Ne kytkeytyvät tiiviisti toisiinsa prosessipuun ja linkityksien kautta. Näiden avulla liität vaivattomasti prosesseihin kaiken niihin liittyvän sisällön.

DOKUMENTIT - ylläpidä, versioi ja arkistoi asiakirjoja yhdestä paikasta

Dokumentit-osion avulla ylläpidät, versioit ja arkistoit organisaation asiakirjoja yhdessä sijainnissa. Ohjelmisto mahdollistaa lisäksi selkeän vastuutuksen luomisen dokumenttien tarkastus-, hyväksyntä-, katselmointi- ja versiointikäytännöille, jolloin ylläpito ei pääse unohtumaan.

KÄSIKIRJAT - luo ja ylläpidä käsikirjoja näppärästi riippumatta käsikirjan laajuudesta

Tarvittavat käsikirjat luot kätevästi järjestelmän selainpohjaisella tekstinkäsittelyohjelmalla. Linkittäessäsi käsikirjoihin prosessikuvauksia, mittareita ja ohjeita, ne päivittyvät samaan aikaan, kun niitä päivitetään omissa osioissaan. Näin saat käsikirjaan suoraan ajantasaisen version organisaation toimintaperiaatteista.

MITTARIT - seuraa organisaation toimintaa ja sille asetettuja tavotteita

IMSin visuaalinen mittaristo auttaa toiminnan seurannassa ja parantamisessa. Mittarit-osion avulla jaat organisaation strategian toteuttamisen selkeiksi tavoitteiksi ja mittareiksi. Voit ylläpitää mittareita manuaalisesti ohjelmistossa tai yhdistää jonkin toisen järjestelmän tietolähteeseen, jolloin mittarit päivittyvät automaattisesti.

RAPORTIT - kokoa yhteen paikkaan poikkeamien, palautteiden ja arviointien seuranta ja hallinnointi

Toiminnan kehittämiseen liittyviä toimintoja seuraat kätevästi Raportit -osion avulla. IMS-ohjelmiston kanssa saat käyttöösi tehokkaan työkalun palautteiden ja arviointien tapahtumahallintaan. Kaikki nämä voit raportoida joko tietokoneella tai MOF-sovelluksen kautta suoraan puhelimella.

RISKIT - luokittele, seuraa ja analysoi toimintanne riskejä

Myös organisaation riskienhallintaa varten on IMSiin luotu oma osionsa. Riskit-osiossa pääset luokittelemaan ja analysoimaan riskejä sekä liittämään niihin riskiarviointeja ja todennäköisyyksiä sekä vaikuttavuuksia.

Tutustu, miten IMS-asiakkaamme ovat hyödyntäneet ohjelmistoa ISO-standardin mukaisessa toiminnassa:

PRP-Plastic Oy

IMS-ohjelmisto teollisuuden muovituotteiden valmistajalla käytössä tukemassa ISO 9001 -sertifikaatin mukaista toimintaa.

Finla Työterveys Oy

Henkilöstön sitouttaminen IMS-ohjelmiston käyttöön, selkeyttä ISO 9001 -standardin ulkoiseen auditointiin sekä varmuutta ja helpotusta arjen toimintoihin.

Kaikki asiakastarinat