Onnistu käytännön prosessityössä IMS-ohjelmiston avulla

Kuvaa organisaation prosessit IMS-ohjelmiston avulla! Ohjelmiston prosessipiirtotyökalulla luot visuaaliset prosessikuvaukset ja teet organisaation toiminnasta läpinäkyvää. Linkitä prosessikaavioihin erilaisia dokumentteja, ohjeistuksia, prosessimittareita tai riskejä. IMS on toimintajärjestelmän alusta, jonka avulla luot edellytykset organisaation toiminnan systemaattiselle kehittämiselle.

Kun kuvaat organisaatiosi prosessit IMS-ohjelmiston avulla, mahdollistat muun muassa nämä seikat

Kokeile IMS-ohjelmistoa veloituksetta! Tilaa alta maksuton demo ja tutustu IMS-ohjelmistoon prosessien kuvaamisen ja kehittämisen tukena.

Tilaa demo-tunnukset tällä lomakkeella ja kokeile IMS-ohjelmistoa ilmaiseksi - kokeilu ei edellytä sitoutumista:

* Merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tutustu IMS-ohjelmistonmuihin osioihin ja ominaisuuksiin:

Prosessit

Helppokäyttöinen työkalu auttaa visualisoimaan koko organisaation toiminnan prosesseina. Yhdenkään prosessikuvauksen ei tarvitse jäädä irralliseksi IMSissä. Ne kytkeytyvät tiiviisti toisiinsa prosessipuun ja linkityksien kautta. Näiden avulla liität vaivattomasti prosesseihin kaiken niihin liittyvän sisällön.

Dokumentit

Dokumentit-osion avulla ylläpidät, versioit ja arkistoit organisaation asiakirjoja yhdessä sijainnissa. Ohjelmisto mahdollistaa lisäksi selkeän vastuutuksen luomisen dokumenttien tarkastus-, hyväksyntä-, katselmointi- ja versiointikäytännöille, jolloin ylläpito ei pääse unohtumaan.

Käsikirjat

Tarvittavat käsikirjat luot kätevästi järjestelmän selainpohjaisella tekstinkäsittelyohjelmalla. Linkittäessäsi käsikirjoihin prosessikuvauksia, mittareita ja ohjeita, ne päivittyvät samaan aikaan, kun niitä päivitetään omissa osioissaan. Näin saat käsikirjaan suoraan ajantasaisen version organisaation toimintaperiaatteista.

Mittarit

IMSin visuaalinen mittaristo auttaa toiminnan seurannassa ja parantamisessa. Mittarit-osion avulla jaat organisaation strategian toteuttamisen selkeiksi tavoitteiksi ja mittareiksi. Voit ylläpitää mittareita manuaalisesti ohjelmistossa tai yhdistää jonkin toisen järjestelmän tietolähteeseen, jolloin mittarit päivittyvät automaattisesti.

Raportit

Toiminnan kehittämiseen liittyviä toimintoja seuraat kätevästi Raportit -osion avulla. IMS-ohjelmiston kanssa saat käyttöösi tehokkaan työkalun palautteiden ja arviointien tapahtumahallintaan. Kaikki nämä voit raportoida joko tietokoneella tai MOF-sovelluksen kautta suoraan puhelimella.

Riskit

Myös organisaation riskienhallintaa varten on IMSiin luotu oma osionsa. Riskit-osiossa pääset luokittelemaan ja analysoimaan riskejä sekä liittämään niihin riskiarviointeja ja todennäköisyyksiä sekä vaikuttavuuksia.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin IMS-ohjelmistosta:

Kaikki asiakastarinat