Podcast

Laatulöpinät Podcast: Nykyaikainen toimintajärjestelmä ja sen ominaisuudet

Tämänkertainen podcast-jaksomme keskittyy laadunhallintaan ja toiseen Arterin ohjelmistoista, IMS-ohjelmistoon. IMS on ohjelmistoalusta, johon organisaatio voi rakentaa nykyaikaisen toimintajärjestelmän. Tyypillisiä IMS-ohjelmiston sovelluskohteita ovat eri ISO-standardit ja myös organisaation omat laatukriteerit.

Millaiset organisaatiot laadunhallintajärjestelmästä hyötyvät? Mitkä ovat nykyaikaisen toimintajärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet?

Podcastista selviävät muun muassa IMS-ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ja case-esimerkit toimintajärjestelmän käyttökohteista. Podcastin vieraana on tuoteomistaja Ari Laitinen. Arilla on usean vuoden kokemus niin IMS-ohjelmiston kuin laadunhallinnan parista.

Tutustu IMS-ohjelmistoon tilaamalla ohjelmiston maksuton demo, ja luo organisaatiollenne toimintajärjestelmä kotimaisen ohjelmiston sisälle! >> Tilaa demotunnukset tästä.

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa! 

Kuuntele podcast:

Podcast-jakson 6 väittämää:

  1. IMS-ohjelmisto auttaa organisaatioita vastaamaan niille asetettuihin vaatimuksiin, kuten ISO 9001 -standardin tai GDPR:n vaatimuksiin.
  2. IMS-ohjelmisto soveltuu erityisen hyvin yksityiselle sektorille, sillä siellä organisaatioihin kohdistuu paljon vaatimuksia.
  3. IMS-ohjelmiston kehityksessä hyödynnetään ketteriä menetelmiä, kuten Scrumia.
  4. Eräs IMS-ohjelmiston tärkeimmistä ominaisuuksista on raportit-osio, jolla organisaatio voi hallinnoida esimerkiksi kehitysideoita, turvallisuushavaintoja tai auditointiraportteja.
  5. MOF-sovellusmoduuli mahdollistaa raportit-osion käytön mobiilisti sekä kuvien lähettämisen samalla. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi turvallisuushavainnon tekemistä.
  6. IMS-ohjelmisto elää ajassa ja sitä päivitetään ja kehitetään asiakaslähtöisesti laadunhallinnan ajankohtaisten trendien mukaan.

Laatulöpinät Podcast on Arterin podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimii asiantuntijapalveluiden päällikkö Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien. Heräsikö aiheesta kysymyksiä tai kommentteja? Voit olla yhteydessä Markukseen lähettämällä sähköpostia markus.meurman@arter.fi.

Suosittelemme tutustumaan myös:

Puhujat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Liittyvät materiaalit