Podcast

Laatulöpinät Podcast: Nykyaikainen toimintajärjestelmä ja sen ominaisuudet

Tämänkertainen podcast-jaksomme keskittyy laadunhallintaan ja toiseen Arterin ohjelmistoista, IMS-ohjelmistoon. IMS on ohjelmistoalusta, johon organisaatio voi rakentaa nykyaikaisen toimintajärjestelmän. Tyypillisiä IMS-ohjelmiston sovelluskohteita ovat eri ISO-standardit ja myös organisaation omat laatukriteerit.

Millaiset organisaatiot laadunhallintajärjestelmästä hyötyvät? Mitkä ovat nykyaikaisen toimintajärjestelmän tärkeimmät ominaisuudet?

Podcastista selviävät muun muassa IMS-ohjelmiston tärkeimmät ominaisuudet ja case-esimerkit toimintajärjestelmän käyttökohteista. Podcastin vieraana on tuoteomistaja Ari Laitinen. Arilla on usean vuoden kokemus niin IMS-ohjelmiston kuin laadunhallinnan parista.

Tutustu IMS-ohjelmistoon tilaamalla ohjelmiston maksuton demo, ja luo organisaatiollenne toimintajärjestelmä kotimaisen ohjelmiston sisälle! >> Tilaa demotunnukset tästä.

Oivaltavia kuunteluhetkiä Laatulöpinöiden parissa! 

Kuuntele podcast:

Podcast-jakson 6 väittämää:

  1. IMS-ohjelmisto auttaa organisaatioita vastaamaan niille asetettuihin vaatimuksiin, kuten ISO 9001 -standardin tai GDPR:n vaatimuksiin.
  2. IMS-ohjelmisto soveltuu erityisen hyvin yksityiselle sektorille, sillä siellä organisaatioihin kohdistuu paljon vaatimuksia.
  3. IMS-ohjelmiston kehityksessä hyödynnetään ketteriä menetelmiä, kuten Scrumia.
  4. Eräs IMS-ohjelmiston tärkeimmistä ominaisuuksista on raportit-osio, jolla organisaatio voi hallinnoida esimerkiksi kehitysideoita, turvallisuushavaintoja tai auditointiraportteja.
  5. MOF-sovellusmoduuli mahdollistaa raportit-osion käytön mobiilisti sekä kuvien lähettämisen samalla. Tämä helpottaa huomattavasti esimerkiksi turvallisuushavainnon tekemistä.
  6. IMS-ohjelmisto elää ajassa ja sitä päivitetään ja kehitetään asiakaslähtöisesti laadunhallinnan ajankohtaisten trendien mukaan.

Laatulöpinät Podcast on Arterin podcast-sarja, jossa pohditaan yhdessä laatuun ja toiminnan kehittämiseen liittyviä myyttejä, uskomuksia ja vahvassa eläviä käytänteitä.

Podcast-juontajana Laatulöpinöissä toimi Arterin asiantuntijapalveluiden päällikkönä toiminut Markus Meurman. Markuksen mottona on: ”Laatu on hauskaa”, ja laadunhallinta onkin ollut lähellä hänen sydäntään jo heti uran alkuajoista lähtien.

Suosittelemme tutustumaan myös:

Liittyvät materiaalit