ARTER LAAJENTAA TUOTEPERHETTÄÄN: UUSI OHJELMISTO KETTERÄÄN TIEDONHALLINTAAN JA JAKAMISEEN

 

---------- LEHDISTÖTIEDOTE 21.05.2018 ----------

 

Suomalainen ohjelmistotalo Arter Oy on julkaissut uutisen vuodenvaihteessa lanseerattavasta VIA-ohjelmistosta, joka mahdollistaa älykkään ja ketterän tiedonhallinnan ja jakamisen. Ohjelmisto vastaa kehittyviin asiakastarpeisiin ja digitaalisuuden tuomiin liiketoiminnan muutoksiin.

VIA täydentää Arterin tuoteperhettä, johon kuuluvat jo aiemmin laadunhallintatyötä tukeva IMS-ohjelmisto, visuaalinen ARC-työkalu kokonaisuuden ja muutoksenhallintaan, sekä QF-koulutukset osaamisen kehittämiseen. Uuden VIA-ohjelmiston lanseeraus julkaistiin 15.5. järjestetyssä asiakaspäivässä tuoteomistaja Ossi Hirvikosken johdolla.

”Uusi VIA-tuote laajentaa Arterin olemassa olevaa tuoteperhettä tarjoamalla älykkään ja ketterän tiedonhallinnan ja jakamisen työkalun koko organisaation jatkuvaan käyttöön. Ohjelmiston kehitystyö jatkuu edelleen, mutta uusi tuote tulee olemaan sekä moderni että mobiili.” Hirvikoski kertoo. Samalla hän toteaa, että VIA:n yhteensopivuus Arterin IMS- ja ARC-ohjelmistojen kanssa on varmistettu alusta lähtien.

”IMS- ja ARC-ohjelmistoja jatkokehitetään roadmapin mukaan ketterin menetelmin, ja lisäksi kuluvana vuonna erityisenä kehityskohteena ovat Arter Oy:n käyttökohteittain suunnitellut palvelut. Uuden ohjelmistotuotteen kehittäminen on myös hyvässä vauhdissa, ja tulemmekin tiedustelemaan VIA:n kehitystyöhön pilotointiorganisaatioita vuodenvaihteen jälkeen.” jatkaa Arterin toimitusjohtaja Ossi Ritola.

Arter Oy juhlii organisaationa tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaationa Arter tarjoaa asiakkaille asiantuntijapalveluita liittyen laadunhallintaan, tiedonhallintaan ja muutoksenhallintaan.

 

Lisätietoja antaa:

Ossi Hirvikoski, VIA Tuoteomistaja, ossi.hirvikoski@arter.fi, +358 50 502 2102

Lataa PDF 

JAA LEHDISTÖTIEDOTE