Webinaari

Asiakas, työntekijä ja omistaja – kaikkia osapuolia hyödyttävä lean

Ilmoittaudu webinaariin

Asiakas, työntekijä ja omistaja ovat tyytyväisiä. Onko tämä sellainen triangeli, jossa vähintään yksi osapuoli jää tyytymättömäksi muiden saadessa hyödyn vai onko mahdollista saavuttaa kaikkien tyytyväisyys?

Tässä webinaarissa käymme läpi, miten kaikki kolme osapuolta – asiakas, työntekijä ja omistaja – hyötyvät, kun hyödynnämme leanin oppeja ja menetelmiä prosessiemme kehittämisessä.

Webinaari on tarkoitettu kaikille toimintansa kehittämisestä kiinnostuneille. Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarin avulla hahmotat:

  • Asiakkaan saaman hyödyn, kun lisäämme prosessin arvoa tuottavaa osuutta.
  • Työntekijän saaman hyödyn, kun arki toimii ja työstä tulee ennustettavampaa.
  • Omistajan saaman hyödyn, kun poistamme prosessista hukkaa ja kasvatamme katetta.

Ilmoittaudu

TI 30.11.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Asiakas, työntekijä ja omistaja – kaikkia osapuolia hyödyttävä lean

Online Ilmainen

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!