Webinaari

Havainnoinnista mittaamiseen – mittaamisesta tietämykseen

Ilmoittaudu webinaariin

Organisaation eri tasoilla saattaa vallita suurikin kuilu tiedon välillä, eikä tieto suorittavasta portaasta välttämättä välity organisaation ylimmille tasoille. Tässä webinaarissa käsitellään organisaation tietämyksen lisäämistä, jotta ongelmakohdista pystytään viestimään ja niiden poistamiseksi voidaan tehdä systemaattisesti töitä.

Ongelmakohdista viestiminen tarvitsee tuekseen palautekanavia (kuten IMS-raportit) sekä niiden systemaattista mittaamista (IMS-mittarit). Oppiva organisaatio kuuntelee herkällä korvalla koko organisaatiota ja tekee toimenpiteitä asiakkaidensa kokeman laadun sekä henkilöstönsä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Webinaari on tarkoitettu kaikille organisaation tietämyksen kanssa painiville sekä erityisesti IMS-työkalujen hyödyntämisestä kiinnostuneille. Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarin aiheena:

  • Mittaamisen hyödyntäminen organisaation viestinnän välineenä, sekä organisaation tietoisuuden lisääjänä sen kaikilla tasoilla.
  • IMS-raporttiosion hyödyntäminen palautekanavana.
  • IMS-mittariosion hyödyntäminen tietoisuuden lisääjänä.

Ilmoittaudu

TI 16.02.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Havainnoinnista mittaamiseen – mittaamisesta tietämykseen

Online Ilmainen

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!