Webinaaritallenne

Havainnoinnista mittaamiseen – mittaamisesta tietämykseen

Katso tallenne

Organisaation eri tasoilla saattaa vallita suurikin kuilu tiedon välillä, eikä tieto suorittavasta portaasta välttämättä välity organisaation ylimmille tasoille. Tässä webinaarissa käsitellään organisaation tietämyksen lisäämistä, jotta ongelmakohdista pystytään viestimään ja niiden poistamiseksi voidaan tehdä systemaattisesti töitä.

Ongelmakohdista viestiminen tarvitsee tuekseen palautekanavia (kuten IMS-raportit) sekä niiden systemaattista mittaamista (IMS-mittarit). Oppiva organisaatio kuuntelee herkällä korvalla koko organisaatiota ja tekee toimenpiteitä asiakkaidensa kokeman laadun sekä henkilöstönsä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Webinaari on tarkoitettu kaikille organisaation tietämyksen kanssa painiville sekä erityisesti IMS-työkalun mahdollisuuksien hyödyntämisestä kiinnostuneille. Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Webinaarin aiheena:

  • Mittaamisen hyödyntäminen organisaation viestinnän välineenä, sekä organisaation tietoisuuden lisääjänä sen kaikilla tasoilla.
  • IMS-raporttiosion hyödyntäminen palautekanavana.
  • IMS-mittariosion hyödyntäminen tietoisuuden lisääjänä.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Aki Kärnä on Arterin konsultti ja laatujohtamisen asiantuntija, jolla on vuosien työkokemus julkiselta sektorilta. Aki nostaa toiminnan kehittämisessä aina asiakkaan keskiöön ja tunnistaa asiakkaan tarpeet. Prosessien kehittäminen ja toiminnan mittaaminen ovat Akin vahvuuksia, ja hän etsiikin aina kokonaisuuden kannalta syy-seuraus -suhteita. Aki on itse toiminut aiemmin IMS-toimintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja ohjannut lukuisia IMS-ohjelmiston käyttöönottoprojekteja. Häneltä löytyy myös Lean Six Sigma Black Belt -sertifikaatti.