Webinaari

IMS- & ARC-ohjelmisto – Parhaat yhdessä

Ilmoittaudu webinaariin

Tavoitteleeko edustamasi organisaation johto kokonaisvaltaista kuvaa organisaation toiminnasta? Entä kaipaako organisaatiosi liiketoiminnot tarkempaa kuvaa operatiivisesta tekemisestä? Apu löytyy laadunhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin dokumentoinnin ristiin hyödyntämisestä. 

Arterin tuoteperhe koostuu kahdesta ohjelmistosta:

 • IMS-toimintajärjestelmän alustasta, jolla tuetaan organisaation laadukasta ja vaatimusten mukaista toimintaa sekä
 • ARC-ohjelmistosta, jolla kuvataan ja hallinnoidaan organisaation kokonaisarkkitehtuuriin liittyvää dokumentaatiota.

Jos organisaatiolla on pelkkä IMS-ohjelmisto käytössään

 • jää kokonaiskuvan hahmottaminen järjestelmien ja tiedonhallinnan näkökulmasta puutteelliseksi: organisaatioille kohdistuvien vaatimusten täyttäminen vaatii ison kuvan hallintaa.
 • Pelkkien prosessien, työohjeiden ja poikkeamien hallinta ei enää riitä, on myös ymmärrettävä toimintojen, järjestelmien ja tiedon riippuvuussuhteita sekä kehitettävä organisaation tietoturvaa.
 • ARC-ohjelmiston avulla organisaation toimintojen, järjestelmien ja tiedon riippuvuussuhteiden ymmärtäminen helpottuu.

Jos organisaatiolla on pelkkä ARC-ohjelmisto käytössään

 • yksityiskohtaisempi, hierarkkisempi ja tarkempi kuva organisaation operatiivisesta toiminnasta jää usein vajaaksi ja kokonaisarkkitehtuuri ohjautuu helposti teknisen kuvaamisen suuntaan.
 • Lisäksi laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät vaatimukset on helpompi osoittaa käyvän toteen IMS-ohjelmiston avulla.

Organisaatioilla, joilla on molemmat ohjelmistot käytössään, johdolla on tarkempi kuva organisaation kokonaiskuvasta ja liiketoiminnoilla on tarkempi kuva operatiivisesta tekemisestä

Webinaarissa Senior Key Account Manager Mikko Tuominen esittelee miten IMS- ja ARC-ohjelmistot tukevat toisiaan ja mitä etua IMS-asiakkaat saavat ARC-ohjelmiston käytöstä ja mitä hyötyä ARC-asiakkaille on IMS-ohjelmiston käytöstä.

Varaa paikkasi webinaariin alla olevan lomakkeen avulla. 

Webinaarissa käymme läpi:

 • Mitä IMS:llä ja ARC:lla tehdään.
 • Mitä hyötyjä IMS-asiakas saa ARC-ohjelmistosta.
 • Mitä hyötyjä ARC-asiakas saa IMS-ohjelmistosta.

Webinaari sopii:

 • IMS- ja ARC-asiakkaille, sekä organisaatioille, jotka ovat tunnistaneet tarpeen organisaation toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.
 • IMS-asiakasorganisaatioista webinaari on erityisesti suunnattu ICT-päättäjille ja -kehittäjille sekä organisaation kehittämisestä vastaaville.
 • ARC-asiakasorganisaatioista webinaari on erityisesti suunnattu laadusta ja/tai toiminta-arkkitehtuurista vastaaville.

Ilmoittaudu

TI 03.10.2023 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: IMS- ja ARC-ohjelmisto – Parhaat ydessä

Online Ilmainen

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaaritallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!