Webinaari

Kokonaisarkkitehtuuri koko organisaation työkaluksi

Ilmoittaudu webinaariin

Oletko aloittamassa kokonaisarkkitehtuurikuvauksien toteuttamista tai onko tavoitteenasi kehittää kokonaisarkkitehtuurityötä omassa organisaatiossasi? Tai pohditko kuinka saisit koko organisaatio hyödyntämään kokonaisarkkitehtuuria?

Tervetuloa webinaariin kuulemaan käytännön kokemuksia kokonaisarkkitehtuurityön hyödyntämisestä ja viemisestä koko organisaation tasolle. Kokemuksiaan jakamassa ovat Arterin asiantuntijat:

Webinaarin avulla opit:

  • Mikä kaikki organisaation toiminnassa liittyy kokonaisarkkitehtuuriin ja ketkä kaikki hyötyvät kokonaisarkkitehtuurista.
  • Miten käytännössä viet kokonaisarkkitehtuurin IT:n työpöydältä koko organisaation hyödynnettäväksi.
  • Millaisia asioita on järkevää huomioida kokonaisarkkitehtuurikuvauksien toteutuksessa.
  • Mitä sudenkuoppia kokonaisarkkitehtuurityössä kannattaa välttää.

Webinaari sopii erityisesti:

  • Kokonaisarkkitehtuurityötä aloittaville.
  • ARC-ohjelmiston käyttäjille.

Ilmoittaudu

TI 15.11.2022 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Kokonaisarkkitehtuuri koko organisaation työkaluksi

Online Ilmainen

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina ja hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Miten osallistun?

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea) tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!