Webinaaritallenne

Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli toiminnan visuaalisen mallintamisen apuna

Katso tallenne

Tutustu visuaaliseen kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen hallintamallin avulla

Kokonaisarkkitehtuuri on tapa hahmottaa organisaation kokonaisuutta, tunnistamalla eri asioiden välisiä yhteyksiä. Tässä webinaarissa tutustut johdonmukaiseen ja saumattomaan kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen kokonaisarkkitehtuurin hallintamallin avulla.

Webinaarissa hahmotat, miten voit Arter Framework -mallipohjan avulla kuvata kokonaisarkkitehtuuria, eli organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa visuaalisella tavalla.

Kokonaisarkkitehtuurin työkaluna webinaarissa käydään läpi myös ARC-ohjelmistoa. Ohjelmiston joustava alusta sisältää valmiit rakenteet kokonaisarkkitehtuurin hallintaan ja kuvaamiseen. Näin hahmotat myös kyvykkyydet, sekä strategialähtöiset hankkeet, joissa kyvykkyyksiä kehitetään ja kasvatetaan.

Webinaari sopii kaikille organisaation ja toiminnan kehittämisestä vastaaville, niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Webinaarissa tutustut:

  • Organisaation toiminnan visuaaliseen mallintamiseen.
  • Kokonaisarkkitehtuurin hallintamallin pohjaan Arter Frameworkiin ja sen rakenteeseen kokonaisarkkitehtuurin kuvaamisen tukena.
  • Kokonaisarkkitehtuurin työkalu ARC-ohjelmiston perustoiminallisuuksiin.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.