Webinaari

Kyvykkyydet kokonaisarkkitehtuurityössä

Ilmoittaudu webinaariin

Kokonaisarkkitehtuuri on perimmäiseltä luonteeltaan kyvykkyyksien tunnistamista ja niiden kehittämisen hallintaa. Kyvykkyys ei ole pelkkää osaamista, vaan se käsittää myös paljon muita asioita, jotka organisaatiossa mahdollistavat tuotteiden tai palveluiden tuottamisen asiakkaille.

Tässä webinaarissa käymme läpi erilaisia tapoja luokitella kyvykkyyksiä ja seurata niiden maturiteettia. Paloittelemme kyvykkyyksiä osiinsa ja tutkimme niiden vaikutuksia. Tarkastelemme kyvykkyyskarttoja ja työkaluja tavoitetilan muodostamiseen. Piipahdamme myös hankkeistuksen puolella, koska kaikkien hankkeiden ja projektien perimmäinen tarkoitus on kehittää ja hankkia kyvykkyyksiä.

Webinaari sopii kaikille kyvykkyyksistä ja kehittämisestä kiinnostuneille. Erityisesti projektien ja hankkeiden vetäjille, joista silloin tällöin tuntuu että onkohan tässä nyt huomioitu kaikki olennainen, sekä projektien ja hankkeiden suunnittelijoille, jotka haluavat ajatella hankkeita kehittämiskokonaisuuksina.

Mikäli alareunan ilmoittautumislomake ei näy, kokeile toista selainta. Suosittelemme selaimeksi Google Chromea.

Miksi osallistua?

  • Hahmotat, miten erilaisia kyvykkyyksiä voidaan tarkastella
  • Näet, miten erilaiset kyvykkyydet tulee ottaa huomioon kehitystyössä
  • Opit tunnistamaan, mitä ovat esimerkiksi strategiset kyvykkyydet

Ilmoittaudu

TI 19.05.2020 09:00 - 10:00 Online

Kyvykkyydet kokonaisarkkitehtuurityössä

Online Ilmainen

Puhujat

Salla vastaa Arterin tutkimus- ja kehitysyksiköstä. Hän on kokonaisarkkitehtuuriasiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan Arterin ohjelmistoja ja palveluja rohkeasti digiaikakauden uusille kehittämisalueille. Vapaa-ajalla hänet tapaa marttailemasta tai matkustelemasta käsitöiden ja taiteen parissa.

Miten osallistun

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (Google Chrome). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!