Webinaaritallenne

Kyvykkyydet kokonaisarkkitehtuurityössä

Katso tallenne

Kokonaisarkkitehtuuri on perimmäiseltä luonteeltaan kyvykkyyksien tunnistamista ja niiden kehittämisen hallintaa. Kyvykkyys ei ole pelkkää osaamista, vaan se käsittää myös paljon muita asioita, jotka organisaatiossa mahdollistavat tuotteiden tai palveluiden tuottamisen asiakkaille.

Tässä webinaarissa käymme läpi kyvykkyyksiä ja kokonaiskuvan hahmottamisen tärkeyttä ajankohtaisen terveydenhoitoalan esimerkin kautta. Tutkimme erilaisia tapoja luokitella kyvykkyyksiä ja seurata niiden maturiteettia. Paloittelemme kyvykkyyksiä osiinsa ja tutkimme niiden vaikutuksia. Tarkastelemme kyvykkyyskarttoja ja työkaluja tavoitetilan muodostamiseen. Piipahdamme myös hankkeistuksen puolella, koska kaikkien hankkeiden ja projektien perimmäinen tarkoitus on kehittää ja hankkia kyvykkyyksiä.

Webinaari sopii kaikille kyvykkyyksistä ja kehittämisestä kiinnostuneille. Erityisesti projektien ja hankkeiden vetäjille, joista silloin tällöin tuntuu että onkohan tässä nyt huomioitu kaikki olennainen, sekä projektien ja hankkeiden suunnittelijoille, jotka haluavat ajatella hankkeita kehittämiskokonaisuuksina.

Webinaarissa:

  • Hahmotat, miten erilaisia kyvykkyyksiä voidaan tarkastella.
  • Näet, miten erilaiset kyvykkyydet tulee ottaa huomioon kehitystyössä.
  • Opit tunnistamaan, mitä ovat esimerkiksi strategiset kyvykkyydet.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Salla vastaa Arterin tutkimus- ja kehitysyksiköstä. Hän on kokonaisarkkitehtuuriasiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös tietojärjestelmähankkeista, laatujohtamisesta ja mallintamisesta. Hän on kiinnostunut tuomaan Arterin ohjelmistoja ja palveluja rohkeasti digiaikakauden uusille kehittämisalueille. Vapaa-ajalla hänet tapaa marttailemasta tai matkustelemasta käsitöiden ja taiteen parissa.