Webinaari

Leanin avulla kirkkautta kaaokseen – visualisoimalla teet töitä fiksummin

Ilmoittaudu webinaariin

Kuvittelet olevasi tehokas. Arvioit ja priorisoit to-do-listaasi, selaat meilejä palaverissa, kurkkaat piippaavaa kännykkää työsi lomassa, multitaskaat. Tuli peittyy tehokkuuden nimissä rautojen alle. Tämä on kuitenkin vain illuusiota tehokkuudesta.

Haasta itsesi ajatukseen: entä jos saisit enemmän aikaan tehdessäsi vähemmän? Mitä, jos se onnistuisi vain tekemällä asioita hieman fiksummin? Lean-ajattelu haastaa perinteisiä käsityksiämme tehokkuudesta ja tarjoaa siihen tutustuville yksinkertaisia, mutta tärkeitä oivalluksia.

Miten lisäät asiantuntijatyön prosesseihin tehokkuutta visualisoinnin avulla? Entä miten leanin työkalut auttavat lisäämään yhteistyötä ja tekemään asiantuntijatyöstä näkyvämpää myös muille? Webinaarissa Greete Kriik avaa leanin maailmaa asiantuntijatyön lähtökohdista. Lean on trendikkyydessään vyörynnyt teollisuudesta tietotyöläisten huulille, mutta asiantuntijatyössä sen mahdollisuudet ovat edelleen vähemmän tunnettuja. Webinaarissa pohditaan, miten sitä voidaan hyödyntää parantamaan niin asiakastyytyväisyyttä kuin omaakin hyvinvointia.

Miksi osallistua?

  • Opit mitä lean on ja miksi siitä kannattaa kiinnostua
  • Hahmotat miten leanin avulla voi ratkaista ongelmia asiantuntijatyössä
  • Saat vinkit, joiden avulla leanaat omaa työtäsi

Ilmoittaudu

TI 28.01.2020 09:00 - 10:00 Online

Leanin avulla kirkkautta kaaokseen – visualisoimalla teet töitä fiksummin

Online Ilmainen

Puhujat

Greete vastaa Arterilla asiakastuesta ja asiakassuhteiden kehittämisestä. Toiminnan kehittäminen, haasteiden ratkaisu juurisyitä myöten ja aidot kohtaamiset ovat hänen sydäntään lähellä. Toisin sanoin asiakkaiden menestys on Greetelle työn suola! Hän on myös innokas asiantuntijatyön leanaaja, ja puhuu tutkittuun tietoon perustuvan päätöksenteon, systemaattisen työskentelyn ja jatkuvan parantamisen puolesta. Työn ulkopuolella Greeteen voi törmätä niin laavulla kuin konserttilavallakin.

Miten osallistun

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!