Webinaaritallenne

Sisäinen auditointi jatkuvan parantamisen ja lean-kehittämisen ”boostaajaksi”

Katso tallenne

Sisäinen auditointi on tehokas prosessien kehittämisväline, mutta onko siitä saatu kaikki irti, vaikka ISO-johtamisstandardeja on Suomessakin sovellettu 30 vuotta? Auditoijat ovat tänään enemmän yritystutkijoita kuin pilkkujen tarkastajia, mutta liian monessa organisaatiossa johto ei ole tätä ottanut todelliseksi johtamistoiminnan työkaluksi. Auditoijien valmennus, informointi organisaation tilannekuvatiedoilla sekä motivoi, että kannustaa heitä keskittymään avainasioihin asiakkaiden ja johdon kannalta.

Mitä paremmin sisäiset auditoijat tuntevat organisaationsa tilanteen ja mitä enemmän heidän työstään ollaan oikeasti kiinnostuneita, sitä parempaa vastinetta organisaatio saa auditointiin käytetyistä työtunneista.

Tässä webinaarissa pohditaan, miten sisäinen auditointi toimii jatkuvan parantamisen ja lean-kehittämisen boostaajana.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia

Puhujat

Jussi Moisio on toinen Arterin perustajajäsenistä ja vanhempi konsultti. Hänellä on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskien hallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen sekä erilaisten arviointien ja auditointien parista.

Jussi on menestyksellisesti ohjannut kymmeniä toimintajärjestelmän rakennus- ja jatkokehitysprojekteja ja toimii myös Inspecta Oy:n pääarvioijana. Jussi on tehnyt laajoja yksityisen alan kuin julkisen alan prosessien arviointeja, taustaselvityksiä ja haastatteluja sekä priorisoinut niiden perustalta kehittämiskohteet niin Suomessa kuin kansainvälisesti.