Webinaari

Tiedonhallintalaki ja tietoturvatoimenpiteet

Ilmoittaudu webinaariin

Tiedonhallintalain tietoturvatoimenpiteiden osuus velvoittaa koko julkista sektoria vuoden 2023 alusta lähtien. Webinaarissa saat ajankohtaista tietoa ja tulkintaa siitä, miten voit lähteä edistämään tiedonhallintalain mukaisia tietoturvatoimenpiteitä organisaatioissa, joita laki velvoittaa.

Tiedonhallintalakiin on ripoteltu pitkin laintekstiä erilaisia tietoturvaan liittyviä velvoitteita aina riskienhallinnasta tilaturvallisuuteen. Näihin velvoitteisiin vastaamiseen liittyvä dokumentaatio tulee koota yhteen tiedonhallintamallissa tietoturvatoimenpiteiden alle.

Tässä webinaarissa konsulttimme Toni Vehmaanperä käy läpi tiedonhallintalain tietoturvatoimenpiteisiin liittyvien lautakunnan suositusten nykytilanteen ja keskeisen sisällön, sekä esittelee erilaisia Arterin tulkintoja ja valmispohjia aiheeseen liittyen.

Webinaarin vinkit ovat ohjelmistoriippumattomia, mutta erityisesti se on relevantti organisaatioille, jotka toteuttavat tiedonhallintamallia ARC-ohjelmistolla.

Miksi osallistua webinaariin?

  • Saat ajankohtaista tietoa, miten voit lähteä edistämään tiedonhallintalain mukaisia tietoturvatoimenpiteitä organisaatioissa, joita laki velvoittaa.
  • Hahmotat tiedonhallintalain tietoturvatoimenpiteisiin liittyvien lautakunnan suositusten nykytilanteen ja keskeisen sisällön.
  • Näet myös erilaisia Arterin tulkintoja ja valmispohjia aiheeseen liittyen.

Ilmoittaudu

TI 05.04.2022 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Tiedonhallintalaki ja tietoturvatoimenpiteet

Online Ilmainen

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina ja hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!