Webinaari

Tietoturvan hallintajärjestelmä – Näin se rakennetaan ARC-ohjelmistolla

Ilmoittaudu webinaariin

Arterin ARC-ohjelmistossa olevaa ISO 27001 -pohjaista tietoturvan mallipohjaa on uudistettu vastaamaan yrityksemme omaa tietoturvatyötä, jonka pohjalta saimme myös itse ISO 27001 -sertifikaatin.

Uudistettu tietoturvallisuuden mallipohja sisältää uusia visualisointeja, ohjeistuksia ja sen rakennetta on myös kehitetty vastaamaan tietoturvastandardia.

Tule mukaan webinaariin katsomaan, mitä tietoturvatyön tekeminen ARC-ohjelmistossa tarkoittaa käytännössä, ja millaisin askelin voitte lähteä rakentamaan oman organisaationne tietoturvan hallintajärjestelmää!

Webinaari sopii kaikille tietoturvallisuuden kehittämisestä ja tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamisesta kiinnostuneille.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Miten voitte lähteä rakentamaan oman organisaationne tietoturvan hallintajärjestelmää.
  • Miltä näyttää Arterin uudistettu ISO 27001 -standardin mukainen tietoturvallisuuden hallintamalli.
  • Miten hallitsette organisaation tietoturvallisuutta ARC-ohjelmistossa.

Ilmoittaudu

TI 26.10.2021 09:00 - 10:00 Online

Webinaari: Tietoturvan hallintajärjestelmä – Näin se rakennetaan ARC-ohjelmistolla

Online Ilmainen

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla tiedonhallinnan ja kokonaisarkkitehtuurin konsulttina ja hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Miten osallistun?

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella (suosittelemme käyttämään Google Chromea). Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!