Webinaaritallenne

Tietoturvan hallintajärjestelmä – Näin se rakennetaan ARC-ohjelmistolla

Katso tallenne

Arterin ARC-ohjelmistossa olevaa ISO 27001 -pohjaista tietoturvan mallipohjaa on uudistettu vastaamaan yrityksemme omaa tietoturvatyötä, jonka pohjalta saimme myös itse ISO 27001 -sertifikaatin.

Uudistettu tietoturvallisuuden mallipohja sisältää uusia visualisointeja, ohjeistuksia ja sen rakennetta on myös kehitetty vastaamaan tietoturvastandardia.

Tule mukaan webinaariin katsomaan, mitä tietoturvatyön tekeminen ARC-ohjelmistossa tarkoittaa käytännössä, ja millaisin askelin voitte lähteä rakentamaan oman organisaationne tietoturvan hallintajärjestelmää!

Webinaari sopii kaikille tietoturvallisuuden kehittämisestä ja tietoturvan hallintajärjestelmän rakentamisesta kiinnostuneille.

Webinaarissa käymme läpi:

  • Miten voitte lähteä rakentamaan oman organisaationne tietoturvan hallintajärjestelmää.
  • Miltä näyttää Arterin uudistettu ISO 27001 -standardin mukainen tietoturvallisuuden hallintamalli.
  • Miten hallitsette organisaation tietoturvallisuutta ARC-ohjelmistossa.

Täytä tietosi ja lataa webinaaritallenne

* merkityt kohdat ovat pakollisia.

Puhujat

Toni Vehmaanperä toimii Arterilla ARC-ohjelmiston tuoteomistajana. Hän on toiminut kokonaisarkkitehtuurin konsulttina, lisäksi hänellä on TOGAF Foundation -sertifikaatti kokonaisarkkitehtuurista. Tonilla on vahva osaaminen ARC-ohjelmistosta ja sen hyödyntämisestä organisaatioiden toiminnan visuaalisessa mallintamisessa. Hän tuntee myös julkishallinnon tiedonhallintalain sekä GDPR-asetuksen vaatimukset.

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.