ARC-koulutukset IMS-koulutukset

Draw-piirtotyökalun työpaja

Kysy lisää

IMS- ja ARC-ohjelmistoihin on tulossa uuden päivityksen myötä uusi piirtotyökalu Draw, joka tarjoaa vaihtoehtoisen työkalun prosessien kuvaamiseen nykyisen Blueprint-editorin ohella. Tässä koulutuksessa opit uuden Draw-työkalun käyttöönoton ja prosessien kuvaamisen Draw:n avulla, sekä hahmotat uuden työkalun tuomat mahdollisuudet ja muutokset verrattuna aiempaan piirtotyökaluun.

Kahden tunnin aikana tutustumme niin Draw-työkalun käyttöön kuin siihen, mitä muutoksia uuden piirtotyökalun käyttöönotto tarkoittaa IMS- ja ARC-ohjelmistojen suhteen. Koulutuksessa käydään piirtotyökalua läpi esimerkkien sekä harjoitusten avulla.

Oppimismenetelmä

Koulutus kestää kaksi tuntia. Koulutuksen aikana esitellään Draw-työkalun käyttöä ja tehdään prosessien kuvaamisharjoituksia kouluttajan tai osallistujaorganisaation omassa IMS/ARC-ympäristössä.

Miksi osallistua

  • Opit miten ottaa Draw-työkalu käyttöön ja hahmotat sen perustoiminnallisuudet.
  • Tutustut harjoitusten avulla prosessihierarkian kuvaamiseen sekä prosessikuvauksen piirtämiseen Draw-työkalulla.
  • Näet, mitkä ovat Draw:n vaikutukset ohjelmiston käyttöön

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

  • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
  • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.

Aikataulu

09:00
Päivän avaus
09:15
Draw-työkalun käyttöönotto ja perustoiminnallisuudet
09:45
Harjoitus: prosessihierarkian kuvaaminen Draw:lla
10:00
Harjoitus: prosessikuvauksen piirtäminen Draw:lla
10:30
Draw:n vaikutukset IMS- ja ARC-ohjelmiston käyttöön
10:50
Yhteenveto
11:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Arterin seniortason konsultti Jari Saalilla on lähes 30 vuoden historia eri organisaatioiden toiminnan kehittämisen parista. Hänellä on laaja kokemus ja tietämys johtamisen, toimintajärjestelmien, riskienhallinnan ja jatkuvuuden sekä tiedonhallinnan ja -turvan osa-alueilta. Jari saa usein palautetta siitä, miten hänen rauhallinen ja määrätietoinen tapansa luotsata asiakasprojekteja tarttuu projektiryhmiin: suunnitellut muutokset tulevat tehdyiksi ja ne juurtuvat arkeen.

Hinta

Osallistumismaksu on 200 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, kaksi tuntia koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.