ARC-koulutukset IMS-koulutukset

Draw-piirtotyökalun työpaja

Ilmoittaudu koulutukseen

IMS- ja ARC-ohjelmistoihin on tulossa uuden päivityksen myötä uusi piirtotyökalu Draw, joka tarjoaa vaihtoehtoisen työkalun prosessien kuvaamiseen nykyisen Blueprint-editorin ohella. Tässä koulutuksessa opit uuden Draw-työkalun käyttöönoton ja prosessien kuvaamisen Draw:n avulla, sekä hahmotat uuden työkalun tuomat mahdollisuudet ja muutokset verrattuna aiempaan piirtotyökaluun.

Kahden tunnin aikana tutustumme niin Draw-työkalun käyttöön kuin siihen, mitä muutoksia uuden piirtotyökalun käyttöönotto tarkoittaa IMS- ja ARC-ohjelmistojen suhteen. Koulutuksessa käydään piirtotyökalua läpi esimerkkien sekä harjoitusten avulla.

Oppimismenetelmä

Koulutus kestää kaksi tuntia. Koulutuksen aikana esitellään Draw-työkalun käyttöä ja tehdään prosessien kuvaamisharjoituksia kouluttajan tai osallistujaorganisaation omassa IMS/ARC-ympäristössä.

Miksi osallistua

  • Opit miten ottaa Draw-työkalu käyttöön ja hahmotat sen perustoiminnallisuudet.
  • Tutustut harjoitusten avulla prosessihierarkian kuvaamiseen sekä prosessikuvauksen piirtämiseen Draw-työkalulla.
  • Näet, mitkä ovat Draw:n vaikutukset ohjelmiston käyttöön

Näin Arterin etäkoulutukset toimivat käytännössä:

  • Koulutus tapahtuu videoyhteyden kautta. Näin kouluttaja ja opiskelijat pääsevät olemaan aidossa vuorovaikutuksessa keskenään pidemmänkin matkan päästä.
  • Kaikille osallistujille lähetetään lähempänä koulutusajankohtaa linkki, jonka kautta he pääsevät mukaan koulutukseen. Tämä ei vaadi erillisten ohjelmien asentamista tietokoneelle.

Aikataulu

09:00
Päivän avaus
09:15
Draw-työkalun käyttöönotto ja perustoiminnallisuudet
09:45
Harjoitus: prosessihierarkian kuvaaminen Draw:lla
10:00
Harjoitus: prosessikuvauksen piirtäminen Draw:lla
10:30
Draw:n vaikutukset IMS- ja ARC-ohjelmiston käyttöön
10:50
Yhteenveto
11:00
Koulutus päättyy

Opettajat

Markus vastaa Arterin asiantuntijapalveluista. Hän on taustaltaan laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmien konsultti, jolla on kokemusta myös kansainvälisen innovaatiokilpailun järjestämisestä. Markuksen mielestä laatu on hauskaa ja hän toivoo myös asiakkaiden ajattelevan samoin. Sertifikaattihyllyltä häneltä löytyy niin Lean Six Sigma Green Belt, viiden tähden Excellence Finland -arvioijasertifikaatti kuin EFQM:n akkreditoima arvioijakouluttajapätevyys. Vapaa-ajalla (ja välillä töissäkin) hän harrastaa perheen kanssa lautapelejä, ruoanlaittoa sekä kauhuelokuvia.

Hinta

Osallistumismaksu on 95 € + alv/henkilö. Hinta sisältää päivän aineistot, kaksi tuntia koulutusta, sekä ohjausta ja vertaistukea ryhmässä.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista tulee ilmoittaa 8 päivää ennen koulutuksen alkua. Myöhemmin tehdyistä veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko hinnan.

Mikäli koulutukseen ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia, pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen.

Ilmoittaudu

KE 29.09.2021 09:00 - 11:00 Online

Draw-piirtotyökalun työpaja

Online 95 € + ALV

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterin asiakasvastaavana. Hän koordinoi IMS-koulutuksia ja auttaa organisaatioita kehittämään osaamistaan ohjelmistomme parissa. Liisamarin tehtävänä on löytää ne tavat, joilla voimme parhaiten tukea teitä eteenpäin toimintajärjestelmätyössä IMSin käyttöönoton jälkeen.