IMS-koulutukset

IMS SharePoint-upotukset

Kysy lisää

Onko organisaatiossanne tilanne, jossa sisäisen viestinnän kanavana on käytössä SharePoint ja toimintajärjestelmän sisällöt löytyvät ja ylläpidetään IMS-ohjelmistossa? Kuinka siis jakaa ja viestiä tehokkaasti ja hallitusti ajanmukaisin tieto henkilöstölle myös SharePointin kautta? IMS SharePoint-upotukset ovat vastaus tähän haasteeseen.

Mikäli teillä on molempiin järjestelmiin toteutettuna kertakirjautumispalvelu (SSO), voitte konsulttimme johdolla opetella SharePoint-upotusten suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa teidän omassa SharePoint-ympäristössänne. Näin saatte ohjelmistojen välisen tiedosiirron saumattomaksi, eikä käyttäjä välttämättä edes huomaa työskentelevänsä kahdessä erillisessä järjestelmässä.

Lisää yhtenäisyyttä viestintään

  • Toimintajärjestelmän ylläpito ja päivitys tutussa IMS-ohjelmistossa
  • Henkilöstöllenne uusi ja laajempi viestintäkanava, sekä luotettava tiedon versio- ja elinkaarenhallinta.

Palvelu toteutetaan tyypillisesti yhden konsulttipäivän aikana.

Palvelun osa-alueet:

  • Suunnittelu: halutun IMS-sisällön sekä SharePoint-sivuston suunnittelu
  • Upotusten toteutus: upotusten toteuttaminen ohjelmistoon konsultin johdolla

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterin asiakasvastaavana. Hän koordinoi IMS-koulutuksia ja auttaa organisaatioita kehittämään osaamistaan ohjelmistomme parissa. Liisamarin tehtävänä on löytää ne tavat, joilla voimme parhaiten tukea teitä eteenpäin toimintajärjestelmätyössä IMSin käyttöönoton jälkeen.