IMS-koulutukset

IMS SharePoint-upotukset

Kysy lisää

Onko organisaatiossanne tilanne, jossa sisäisen viestinnän kanavana on käytössä SharePoint ja toimintajärjestelmän sisällöt löytyvät ja ylläpidetään IMS-ohjelmistossa? Kuinka siis viestiä tehokkaasti ja hallitusti ajanmukaisin tieto henkilöstölle myös SharePointin kautta?

IMS ja Sharepoint toimivat hyvin yhteen ja tukevat toisiaan, jolloin molempien järjestelmien sisältöjä voidaan katsella ja jakaa mahdollisimman tehokkaasti. Sharepoint-päivän aikana opitte asiantuntijamme johdolla, kuinka Sharepoint-upotusten suunnittelu, toteutus ja ylläpito hoituvat omassa ympäristössänne. Näin henkilöstönne saa käyttöönsä laajemman viestintäkanavan. Samalla tiedon luotettavuudesta ja ajantasaisuudesta huolehtiminen tehostuvat.

SharePoint-asetukset ja selainympäristöt vaikuttavat lopputulokseen. Jotta palvelu voidaan toteuttaa, molempiin järjestelmiin tulee olla toteutettuna kertakirjautumispalvelu (SSO).

Lisää yhtenäisyyttä viestintään

  • Toimintajärjestelmän ylläpito ja päivitys tutussa IMS-ohjelmistossa.
  • Henkilöstöllenne uusi ja laajempi viestintäkanava, esimerkiksi prosessikuvaukset voidaan julkaista Sharepointissa.
  • Luotettava tiedon versio- ja elinkaarenhallinta.
  • Molempien järjestelmien sisältöjä voidaan katsella ja jakaa tehokkaasti.

Palvelu toteutetaan tyypillisesti yhden työpäivän aikana.

Palvelun osa-alueet:

  • Suunnittelu: halutun IMS-sisällön sekä SharePoint-sivuston suunnittelu
  • Upotusten toteutus: upotusten toteuttaminen ohjelmistoon konsultin johdolla

Varaa oma koulutuspäivä organisaatioosi

Lisätietoja antaa asiakasvastaava Liisamari Seppälä.

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterilla asiakasvastaavana. Hänen tehtävänään on löytää tapoja, joilla voimme parhaiten tukea asiakkaitamme ARC- ja IMS-ohjelmistojen käytössä. Liisamari kontaktoi aktiivisesti ohjelmistojen käyttäjiä ja sopii kokonaisuuksien edistämisestä yhdessä Arterin asiantuntijoiden kanssa. Olethan yhteydessä Liisamariin, jos mikä tahansa asia mietityttää ohjelmistojen käytön suhteen – etsitään yhdessä ratkaisu.