QF-koulutukset Verkkokoulutukset

Palvelumuotoilun perusteet -verkkokoulutus

Kysy lisää

Joko hallitset palvelumuotoilun perusteet?

Palvelumuotoilu on systemaattinen tapa lähestyä palveluiden kehittämistä ja innovointia yhtä aikaa sekä analyyttisesti että intuitiivisesti. Palvelumuotoilussa yhdistät asiakkaat mukaan kehittämään tuotetta ja palveluita.

Palvelumuotoilun avulla päästään aidon ongelman tai tarpeen – eli juurisyyn – äärelle, jolloin pystytään varmistamaan palvelun, tuotteen tai organisaation kehittämistarve.

Palvelumuotoilun perusteet -verkkokoulutuksen avulla:

  • Opit palvelumuotoilun yleisimmät menetelmät ja työkalut. 
  • Tutustut palvelumuotoilun työkaluihin: tuplatimanttiin, asiakaskokemuksen tarvehierarkiaan, Business Model Canvakseen sekä palvelupolkuun.

Oppimismenetelmät ja kenelle koulutus sopii?

  • Koulutuksen läpikäynti vie noin kaksi tuntia (2 h) ja voit tehdä sen halutessasi myös osissa, oppimismoduuli kerrallaan.
  • Verkkokurssi sisältää videoita, tehtäviä sekä teksti- ja kuvasisältöä.
  • Koulutus sopii palvelumuotoilusta kiinnostuneille, joilta vielä puuttuu perustiedot aiheen saralta ja heille, jotka haluavat opetella itsenäisesti palvelumuotoilun perusteet valmiin materiaalin avulla.

 

Hinta

  • Yhden koulutuksen hinta on 150 € + alv.
  • Verkkokoulutuksen tilaajalla on 3 kuukautta aikaa suorittaa koulutus ja palata materiaalien pariin.
  • Ryhmien verkkokoulutuskokonaisuuksissa aika ja hinta ovat erikseen sovittavissa. 

Koulutus on todella hyvä peruspaketti palvelumuotoilusta! Kuvailisin koulutuksen tunnelmaa rennoksi sekä pirteäksi. Pituus oli sopiva ja sisältö ytimekästä: ei tullut yhtään puuduttavaa hetkeä. Koulutuksen kruunasi vielä lopussa olevat linkit bonusmateriaaleihin.

Opettajat

Hanna Ahtola toimii palvelumuotoilijan roolissa ja hänen vastuulleen kuuluu palveluiden kehittäminen Arterilla. Hannalta löytyy käytännön kokemusta erilaisista asiakastoimeksiannoista ja -projekteista. Hän kertoo sydäntään lähellä olevan erityisesti asiakaskokemus – se, miten asiakas hahmottaa ja kokee asioita palvelun jokaisessa vaiheessa. Myös fasilitointi ja uuden ideointi ovat asioita, jotka inspiroivat Hannaa.

Näin tilaat verkkokoulutuksen

Ota yhteyttä koulutuspäällikköömme ja pyydä tarjous Palvelumuotoilun perusteet -verkkokoulutuksesta itsellesi tai organisaatiollesi - alla yhteystiedot.

Kysy lisää


Tiina Riutta toimii Arterin koulutuspäällikkönä. Hänen vastuullaan on Arterin koulutusten järjestäminen sekä koulutustarjonnan kehittäminen. Ota yhteys Tiinaan kaikissa Arterin koulutuksiin liittyvissä asioissa, oli toiveena sitten osallistuminen avoimeen koulutukseen tai räätälöidyn organisaatiokohtaisen koulutuksen järjestäminen.