IMS-koulutukset

Sisäisten auditointien vahvistaminen

Kysy lisää

ISO-standardit vaativat organisaatioilta sisäisten auditointien tekemistä. Useissa organisaatioissa sisäiset auditoinnit saatetaan kuitenkin kokea tehottomiksi ja niitä tehdään vain standardin vaatimusten takia.

Sisäisten auditointien vahvistaminen auttaa organisaatiotanne päivittämään sisäisten auditoijien tiedot ja taidot vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja parhaita käytäntöjä. Koulutuspäivän aikana auditoijanne saavat ajankohtaisimman ymmärryksen standardin vaatimuksista, sisäisten auditointien perusteista sekä valmiita työkaluja käytännön työn tueksi.

Lisäksi tarpeenne mukaan arvioidaan sisäisen auditoinnin nykytila, sekä tunnistetaan organisaationne vahvuudet ja parantamismahdollisuudet. Harjoitusauditoinnin avulla kaikki opittu voidaan viedä käytäntöön asti.

Vahvuutta sisäisiin auditointeihin

  • Organisaationne auditointiosaaminen ja -ymmärrys kasvavat.
  • Saatte valmiita työkaluja sisäisen auditoijan työkalupakkiin.
  • Kartoitatte auditointikäytäntöjen nykytilan ja kehitätte toimintaa asiantuntijamme tukemana.

Palvelun osa-alueet

  • Alkukartoitus: Alkukartoituksen tavoite on esitellä asiantuntija ja palvelun toteutus. Sen aikana sovitaan työpajojen osallistujat ja aikataulut.
  • Sisäisen auditoinnin koulutus: Saatte valmiita työkaluja auditointien tueksi, organisaationne auditointiosaaminen ja -ymmärrys kasvavat.
  • [Lisäpäivä] Sisäisten auditointien kehittäminen: Organisaationne auditointikäytäntöjen nykytilan kartoittaminen ja kehittäminen konsulttimme tukemana.
  • [Lisäpäivä] Harjoitusauditointi: Organisaationne oppii käyttämään opittuja auditointityökaluja käytännössä.

Varaa oma koulutuspäivä organisaatioosi

Lisätietoja antaa asiakasvastaava Liisamari Seppälä.

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterilla asiakasvastaavana. Hänen tehtävänään on löytää tapoja, joilla voimme parhaiten tukea asiakkaitamme ARC- ja IMS-ohjelmistojen käytössä. Liisamari kontaktoi aktiivisesti ohjelmistojen käyttäjiä ja sopii kokonaisuuksien edistämisestä yhdessä Arterin asiantuntijoiden kanssa. Olethan yhteydessä Liisamariin, jos mikä tahansa asia mietityttää ohjelmistojen käytön suhteen – etsitään yhdessä ratkaisu.