IMS-koulutukset

Tavoitteena sertifikaatti

Kysy lisää

Standardin käytännön vaatimusten hahmottaminen, sekä oman organisaation kehityskohteiden ja vahvuuksien tunnistaminen saattaa joskus olla haastavaa. Tavoitteena sertifikaatti -palvelumme tarjoaa avun tietyn ISO-standardin vaatimusten ymmärtämiseen organisaatiossanne.

Työpajojen aikana tuotatte yhdessä asiantuntijan tukemana nykytilan analyysin, jossa arvioidaan toimintanne standardinmukaisuus ja priorisoidaan kehitystoimenpiteet. Lisäksi saatte käyttöönne joukon valmiita työkaluja, joita voitte hyödyntää apuna standardin vaatimusten toteuttamisessa. Tarpeidenne mukaan konsultti on käytettävissä myös kehitystoimenpiteiden suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Huomaathan, että palvelu ei sisällä standardeja, asiakas vastaa itse niiden hankinnasta.

Vaivattomampi sertifiointimatka organisaatiollenne

  • Ymmärrätte, mitä standardin vaatimukset tarkoittavat omassa organisaatiossanne.
  • Saatte suosituksen seuraavista askeleista kohti standardin vaatimusten täyttämistä.
  • Käytössänne on kattava valmis materiaalipaketti auditointien työkalupakkiin.
  • Saatte uskoa omaan tekemiseenne ja lisää selkeyttä auditointeihin.
  • Konsultin ammattitaito tukena kehittämistyössä (optiopäivät).

Palvelun osa-alueet

  • Alkukartoitus: Alkukartoituksen tavoite on esitellä asiantuntijamme ja palvelun toteutus. Sen aikana sovitaan työpajojen osallistujat ja aikataulut.
  • Auditointivalmiuksen analyysi: Työpajan aikana käytte läpi standardin vaatimuksia ja oman toimintanne standardinmukaisuutta.
  • Optiona lisäpäivät tarpeenne mukaan: Konsultin tuki ja ammattitaito tueksi kehittämistyöhön.

Varaa oma koulutuspäivä organisaatioosi

Lisätietoja antaa asiakasvastaava Liisamari Seppälä.

Kysy lisää


Liisamari Seppälä toimii Arterilla asiakasvastaavana. Hänen tehtävänään on löytää tapoja, joilla voimme parhaiten tukea asiakkaitamme ARC- ja IMS-ohjelmistojen käytössä. Liisamari kontaktoi aktiivisesti ohjelmistojen käyttäjiä ja sopii kokonaisuuksien edistämisestä yhdessä Arterin asiantuntijoiden kanssa. Olethan yhteydessä Liisamariin, jos mikä tahansa asia mietityttää ohjelmistojen käytön suhteen – etsitään yhdessä ratkaisu.